Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
Комплект Dutch Formula 1,2,3 0,5Л. Комплект Dutch Formula 1,2,3 0,5Л.
  • -5%

Комплект Dutch Formula 1,2,3 - Тор за растеж и цъфтеж 500мл.

The Dutch formula е високо качествен продукт на Advanced Hydroponics в 3 части, който е усъвършенстван , чрез обстойно проучване и добра обратна връзка с клиентите. За цялостния период на развитие, са разработени 3 части на този продукт – GrowMicro и Bloom, гарантиращи добри резултати.

Подробна хранителна програма можете да изтеглите от бутона "За сваляне"

Цена 59,00 лв. 56,05 лв.
Спестявате 5%
С вкл. данък
Разфасовки - литри
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Комплект Dutch Formula 1,2,3 - Тор за растеж и цъфтеж 500мл.

The Dutch formula е високо качествен продукт , на Advanced Hydroponics,  в 3 части, който е усъвършенстван , чрез обстойно проучване и добра обратна връзка с клиентите. Тази течна хранителна добавка може да се използва, както за хидропоника, така и за субстрати. За цялостния период на развитие, са разработени 3 части на този продукт – Grow, Micro и Bloom, гарантиращи добри резултати. Лесен за употреба. Използвани са най-чистите и качествени съставки , при създаването на този продукт, по холандски стандарт на качество.

Приложение:

GROW: 1 - 2 седмица - 1 мл/Л ; 3 - 4 седмица - 2 мл/Л ; 5-6 седмица -1 мл/Л;

BLOOM: 1 - 2 седмица - 0,5 мл/Л ; 3 - 4 седмица - 1 мл/Л ; 5-6 седмица -2 мл/Л; 7 - 11 седмица - 3мл/Л ; 

MICRO: 1 - 2 седмица - 0,5 мл/Л ; 3 - 11 седмица - 1 мл/Л ; 

Продукти от същата категория

facebook_pixel