Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
Growth/Bloom Excellarator

Growth/Bloom Excellarator - Стимулатор на растеж и цъфтеж 250мл./ 500мл./ 1л./ 5л.

Growth/Bloom Excellerator действа като ускорител и е специално проектиран за растения в етапите на растеж и цъфтеж. Стимулира имунната система и подобрява произвеждането на зелена маса и цвят. Защитава растенията от болести и предотвратява появата на вредители.Съвместим е с всички системи и субстрати.

Подробна хранителна програма можете да изтеглите от бутона "За сваляне"

Цена 27,00 лв.
С вкл. данък
Разфасовки - литри
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Growth/Bloom Excellarator - Стимулатор на растеж и цъфтеж 250мл./ 500мл./ 1л./ 5л.

Growth/Bloom Excellerator действа като ускорител и е специално проектиран за растения в етапите на растеж и цъфтеж. Стимулира имунната система и подобрява произвеждането на зелена маса и цвят. Защитава растенията от болести и предотвратява появата на вредители.Съвместим е с всички системи и субстрати.Предназначен е за целия период от развитието на растенията, с изключение на последните 2 седмици, преди обиране на реколтата. Добавянето му към хранителния разтвор не оказва значителна промяна върху електропроводимостта (EC). Препоръчва се за употреба в комбинация с Enzymes+. За външна и вътрешна култивация.

Дозировка: 1мл. към 1литър (1:1000) хранителен разтвор.

Употреба: Да се използва в продължение на периода на растеж(вегетативен) и периода на цъфтеж.

Разклатете добре преди употреба!

Продукти от същата категория

facebook_pixel