Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
Bud Blood Liquid Bud Blood Liquid Bud Blood Liquid

Bud Blood Liquid 250мл./500мл./1л. - Цъфтежен стимулатор

Екипът на Advanced Nutrients е вложил стотици часове в разработването на революционна формула, не само на един обикновен цъфтежен бустер, но на продукт, който значително ще съкрати циклите на растенията ви. Bud Blood - Bloom Stimulator съдържа изключителна комбинация от специализирани хидропонни съставки, специално разработени от учени, които са изследвали подсилването на флоралното развитие. 

Цена 38,00 лв.
С вкл. данък
Разфасовки - литри
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Bud Blood Liquid 250мл./500мл./1л. - Цъфтежен стимулатор

Екипът на Advanced Nutrients е вложил стотици часове в разработването на революционна формула, не само на един обикновен цъфтежен бустер, но на продукт, който значително ще съкрати циклите на растенията ви. Bud Blood - Bloom Stimulator съдържа изключителна комбинация от специализирани хидропонни съставки, специално разработени от учени, които са изследвали подсилването на флоралното развитие. Защото Bud Blood съдържа необходимите вещества и перфектното съотношение на калий, фосфор, сяра и други ключови съставки, подпомагащи цъфтежа, той предоставя, това което е нужно на растенията ви, за да произведат по-голяма и по-тежка реколта. Bud Blood съдържа екстракти от водорасли, които спомагат процеса на цъфтеж. Тези вещества са мощни стимулатори за развитие на цвят. Използвайки този продукт, вие ще увеличите размера, теглото и качеството на цвета на вашите култури. Bud Blood задвижва регулаторните системи на растенията ви, принуждавайки ги да произвеждат по-голяма и по-тежка реколта. Специалните съставки на този продукт подсилват коренната система, правейки я по-ефективна. По-този начин растенията ви по-лесно усвояват хранителните вещества, водата и всички важни съставки за по-бърз и силен растеж. Реколтата ви ще дава по-малко загуби, защото този продукт е специално разработен да помага при неправилно pH, хранителни дефицити, водни проблеми и окисление. Същите тези съставки подобряват вкуса и мириса на реколтата ви. Използването на Bud Blood е лесно и просто, прилагайте го по време на първоначалния преход на вашите растения от периода на растеж към цъфтеж. Съчетава се перфектно с торовете и добавките, които ползвате. 

Приложение:

Използвайте в 1-та седмица от фазата на цъфтеж - 1мл/Л

Да не се използва за листно пръскане!

Да не се използва в комбинация с pH Perfect продукти!

Продукти от същата категория

facebook_pixel