Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
Iguana Juice Organic Bloom
  • -15%

Iguana Juice Organic Bloom 1л. - Органичен тор за цъфтеж

Iguana Juice е 100% органичен и висококачествен продукт. Съдържа най-ефикасните, мощни и потентни микроелементи, предлагащи се на пазара. Всички съставки са четворно пречистени, за да бъдат напълно дезинфекцирани и за да се премахне неприятната миризма. Поради тази причини, вашата градина ухае страхотно и реколтата ви е в безопасност.

Цена 86,00 лв. 73,10 лв.
Спестявате 15%
С вкл. данък
Разфасовки - литри
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Iguana Juice Organic Bloom 1л. - Органичен тор за цъфтеж

Iguana Juice е 100% органичен и висококачествен продукт. Съдържа най-ефикасните, мощни и потентни микроелементи, предлагащи се на пазара. Всички съставки са четворно пречистени, за да бъдат напълно дезинфекцирани и за да се премахне неприятната миризма. Поради тази причини, вашата градина ухае страхотно и реколтата ви е в безопасност.Процесът на производство е достатъчно напреднал, за да могат съставките да запазят цялата си хранителна стойност. Благодарение на обстойния процес на прочистване и премахване на замърсяванията, хранителните стойности са дори увеличени. Advanced Nutrients използва няколко вида различна смес от вулканична пепел от различни части на света, за да предостави най-силните, хранителни и ефективни микроелементи за вашия посев. Iguana Juice е течен тор ,който е четворно филтриран, посредством гореща система под налягане. Поради тази причина се миксира толкова лесно с всеки вид градинарска хидропонна система, преминавайки лесно през системата, без да причинява запушвания. Може да бъде използван с всеки вид хидропонна, аеропонна или друг вид капкова напоителна система. За разлика от повечето органични торове Iguana Juice няма лош мирис и не причинява наслагването на утайки във филтрите, поради което средата която създава е различна от тази на другите органични продукти. Това означава, че няма да се развъждат гъбички или насекоми във вашата стая за отглеждане, които разпространяват микроби и болести, атакуващи вашите растения. Iguana Juice Organic Bloom е 100% органичен продукт, предназначен за етапа на цъфтеж на вашите култури.

Приложение:

1 - 6 седмица от фазата на цъфтеж - 4 мл/Л

Разклатете добре преди употреба! След като добавите във вода, разбъркайте добре, защото течността е много концентрирана!

Продукти от същата категория

facebook_pixel