Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
Jungle Juice Grow 1л./ 5л. Jungle Juice Grow 1л./ 5л.

Jungle Juice Grow 1л./4л./10л. - Тор за растеж

Jungle Juice Grow е първа част от 3-компонентна минерална тор на Advanced Nutrients, предназначена за производители от всякакъв ранг. Осигурява на растенията азот, фосфор, калий и вторични минерали, необходими за буен растеж през вегетационния период. Jungle Juice е висококачествен продукт на достъпна цена.

Цена 30,00 лв.
С вкл. данък
Разфасовки - литри
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Jungle Juice Grow 1л./4л./10л. - Тор за растеж

Jungle Juice Grow е първа част от 3-компонентна минерална тор на Advanced Nutrients, предназначена за производители от всякакъв ранг. Осигурява на растенията азот, фосфор, калий и вторични минерали, необходими за буен растеж през вегетационния период. Jungle Juice е висококачествен продукт на достъпна цена, предназначен за хидроопонни/ аеропонни и почвени среди за отглеждане. 

За приготвяне на разтвора - не смесвайте заедно концентратите. Първи прибавете Bloom към водата и разбъркайте, после прибавете Micro и разбъркайте и след това Grow и разбъркайте отново.

Дозировка:

  • Разсад и резници - 33мл/100л.
  • Вегетация - 400мл./100л.
  • Преход към цъфтеж - 264мл./100л.
  • Цъфтеж - 132мл./100л.

Продукти от същата категория

facebook_pixel