Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
pH Down Bloom - 0.5Л.

pH Down Bloom 500мл./ 1л./5л. - Регулатор

pH Down  Bloom на Advanced Hydroponics е продукт, който се използва за да понижи pH стойностите на водата или разтвора ви , през периода на цъфтеж. През този етап, приемливите pH стойности са между 5.5 и 6.0 

Цена 15,00 лв.
С вкл. данък
Разфасовки - литри
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

pH Down Bloom 500мл./ 1л./5л. - Регулатор

Киселинно-алкалния баланс на водата се отчита, чрез нивата на pH. EC стойността отговаря за електропроводимостта.  pH Down  Bloom на Advanced Hydroponics е продукт, който се използва за да понижи pH стойностите на водата или разтвора ви , през периода на цъфтеж. През този етап, приемливите pH стойности са между 5.5 и 6.0 

Употреба: Внимателно добавете малкa доза от pH-Bloom в хранителния разтвор и разбъркайте добре.Измерете нивото на pH .Ако се налага добавете още една малка доза докато достигнете нужното ниво на pH.Разбърквайте добре след всяко добавяне.Съдържанието в бутилката е готово за употреба.

Внимание:

  • Корозивни елементи (59% фосфорна киселина (P2O5)
  • използвайте защитни ръкавици.
  • при допир може да причини изгаряния на кожата.
  • в случай на допир с очите,веднага изплакнете с вода и потърсете лекарска помощ.  

Продукти от същата категория

facebook_pixel