Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
Dutch Formula 2 Bloom

Dutch Formula 2 Bloom - Тор за цъфтеж 500мл./ 1л./ 5л./ 10л./ 25л./ 60л.

 Bloom компонента, представлява хранителен двигател“ за растенията,  защото съдържа магнезий и фосфор, които предоставят мощен тласък, във фазата на цъфтеж.Този продукт гарантира правилния балансиран прием на хранителни вещества, който ще насърчи оптимално, високо качествено развитие, на вашите култури, през фазата на цъфтеж

Подробна хранителна програма можете да изтеглите от бутона "За сваляне"

Цена 20,00 лв.
С вкл. данък
Разфасовки - литри
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Dutch Formula 2 Bloom - Тор за цъфтеж 500мл./ 1л./ 5л./ 10л./ 25л./ 60л.

The Dutch formula е високо качествен продукт , на Advanced Hydroponics,  в 3 части, който е усъвършенстван , чрез обстойно проучване и добра обратна връзка с клиентите. Тази течна хранителна добавка може да се използва, както за хидропоника, така и за субстрати. За цялостния период на развитие, са разработени 3 части на този продукт – Grow, Micro и Bloom, гарантиращи добри резултати. Лесен за употреба. Използвани са най-чистите и качествени съставки , при създаването на този продукт, по холандски стандарт на качество. Bloom компонента, представлява хранителен двигател“  за растенията,  защото съдържа магнезий и фосфор, които предоставят мощен тласък, във фазата на цъфтеж. Този продукт гарантира правилния балансиран прием на хранителни вещества, който ще насърчи оптимално, високо качествено развитие, на вашите култури, през фазата на цъфтеж. 

 

Компоненти:00-50-35

N:0% P:5,0% K:3,5%

 

За наи-добри резултати:
Разклатете добре преди употреба. Започнете да добавяте Dutch Formula - Grow , след това Bloom и на края Micro. Разбърквайте разтвора след всяка от тези стъпки .Проверете нивото pH на вече миксирания хранителен разтвор преди поливане.(нивото на pH трябва да е между 5,8 – 8.0 за почва и 5,8-6,8 за хидропоник система)


Почвено отглеждане:
Използвайте по-слабо концентриран разтвор (на половина + ).Промийте с вода ако се налага да избегнете натрупването на соли в почвата .

1 - 2 седмица - 0,5 мл/Л ; 3 - 4 седмица - 1 мл/Л ; 5-6 седмица -2 мл/Л; 7 - 11 седмица - 3мл/Л ; 

Продукти от същата категория

facebook_pixel