Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
CANNA Cogr Buffering Agent 1 L

CANNA COGr Buffer Agent 1л. - Калций и магнезий

COGr Buffer Agent е специален буферен концентрат за накисване на субстрата CANNA COGr с вода. CANNA COGr съдържа съставки, които прекондиционират средите за отглеждане, действат като стабилизатор на pH за среди от кокос, както и като вторични растителни хранителни вещества. CANNA е разработила този продукт специално за подготовката на средата за отглеждане. 

Цена 24,00 лв.
С вкл. данък
Разфасовки - литри
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

CANNA COGr Buffer Agent 1л. - Калций и магнезий

Дозировка: 0.27 fl oz/Gal (20 ml/10L).
Разклатете добре преди употреба.
Прибавете 3.3 галона (12.5 литра) от разтвора COGr Buffer Agent на всяка COGr дъска и оставете да поседи най-малко 24 часа.
След набъбването, излишъкът от буферния разтвор от всяка COGr дъска трябва да бъде отцеден.
Не забравяйте да направите дренажни цепнатини.
Препоръчителна стойност на електропроводимостта за COGr Buffer Agent е : 1.4 - 1.6 mS/cm (като се счита, че водният източник има стойност на електропроводимост: 0.0 mS/cm).
Препоръчителна стойност на pH: 5.5 – 6.2.

Продукти от същата категория

facebook_pixel