Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
CANNACURE 1 л.

CANNACURE 750мл./1л. - Растителна защита

CANNACURE е уникален хранителен елемент за листата, който предотвратява и контролира вредители по растенията и плесени. Той е екологично чист и без токсини. CANNACURE осигурява здрави растения, по-големи цветове и увеличени добиви.

Цена 24,00 лв.
С вкл. данък
Разфасовки - литри
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

CANNACURE 750мл./1л. - Растителна защита

CANNACURE е уникален хранителен елемент за листата, който предотвратява и контролира вредители по растенията и плесени. Той е екологично чист и без токсини. CANNACURE осигурява здрави растения, по-големи цветове и увеличени добиви. За разлика от другите препарати за борба с вредители на растителна основа, CANNACURE съдържа и хранителни вещества за подхранване. Осигурява по-здрави растения, които могат да се концентрират върху производството на големи цветове и по-големи добиви. 

Как работи?

Когато напръскате с CANNACURE, той образува втора естествена "кожа" на вашите растения. Този слой подобрява цвета на листата и жизнеността, като същевременно гарантира, че растениято все още може да диша. Това ги прави здрави, лъскави и чисти, което позволява оптимално фотосинтезирането. Това дава възможност на растенията да се съсредоточат върху цъфтежа.Също така, всички вредители по растенията ще се полепват за този слой, така че няма да имат шанс да се увредят листната маса. В крайна сметка, вредители ще умрат от глад. В съчетание с други хранителни вещества и добавки на CANNA, CANNACURE ще помогне на вашите растения да се противопоставят на всякакви бъдещи нашествия и болести.

Как да използвате CANNACURE?

Много важно е CANNACURE да се прилага внимателно от двете страни на листата. Използвайте CANNACURE веднъж седмично като превантивна мярка, за да се уверите, че вредителите по растенията и растителните продукти, не могат да атакува листата. Ако имате тежки случаи на мухъл, бяла мушичка, паяк акара, пръскайте на всеки три дни и повторете, ако е необходимо, след още три дни. След това продължете пръскане седмично, както обикновено.

Начин на употреба:
  • 330ml Концентрат : 1л. Вода
  • Разтвора да не стой повече от 10 дена
  • Да не се използва с продукти, които съдържат водороден пероксид
  • Да не се смесва с никакви материали, различни от вода
  • Canna Cure може да се използва заедно с други торове

Продукти от същата категория

facebook_pixel