Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
CANNA Boost Accelerator 1л.

CANNA Boost Accelerator 250мл./500мл./1л./5л./10л. - Цъфтежен стимулатор

По-плътни и по-здрави плодове. CANNA BOOST ACCELERATOR е мощен цъфтежен стимулатор за постигане на високи добиви и високо качество, който е разработен специално за бързорастящите растения.

Подробна хранителна програма можете да изтеглите от бутона "За сваляне"

Цена 52,00 лв.
С вкл. данък
Разфасовки - литри
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

CANNA Boost Accelerator 250мл./500мл./1л./5л./10л. - Цъфтежен стимулатор

CANNA BOOST ACCELERATOR е мощен цъфтежен стимулатор за постигане на високи добиви и високо качество, който е разработен специално за бързорастящите растения. CANNA BOOST ACCELERATOR гарантира не само по-високи добиви, но притежава и подобряващи вкуса качества. По този начин с CANNA BOOST ACCELERATOR се получава краен продукт с по-добри количествени и качествени характеристики. CANNA BOOST ACCELERATOR може да се добава към субстрата или да се напръсква върху листата в началото на растежната фаза. Предимството е, че растението абсорбира растежните стимулатори директно чрез листата. Пръскането на листата трябва да се преустанови веднага , когато плодовете започнат да стават плътни и по-големи.

Добавката CANNA BOOST ACCELERATOR , която ускорява обмяната на веществата, засилва ефекта на CANNA PK 13/14. CANNA PK 13/14 осигурява допълнителни елементи, необходими за цъфтежа, а CANNA BOOST ACCELERATOR доставя енергията за усвояване на тези елементи. С тази комбинация растението ще има още по-изобилни цветове!

Приложение: 

Използвайте CANNA BOOST ACCELERATOR в съотношение 1:500 (20 мл на 10 литра вода) в началната фаза на цъфтежа, след като се появят първите цветове. За допълнителна здравина на цъфтежа, се разрежда 1: 250 (40 мл на 10 литра вода)

Продукти от същата категория

facebook_pixel