Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
Bud-XL 500мл./ 1л./ 5л. - цъфтежен стимулатор

Bud-XL - цъфтежен стимулатор 250мл./ 500мл./ 1л./ 5л./20л.

House & Garden Bud-XL има уникална способност да извлича захар от листата на растенията и да ги прехвърля в цветовете. Bud-XL също ще увеличи размера и здравината на цветовете, което ще доведе до увеличаване на производството на плодове и по-голям добив.

Подробна таблица с хранителна програма можете да изтеглите от бутона "За сваляне"

Цена 38,00 лв.
С вкл. данък
Разфасовки - литри
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Bud-XL - цъфтежен стимулатор 250мл./ 500мл./ 1л./ 5л./20л.

Bud-XL съдържа редица съставки, подобряващи процеса на цъфтене, като ензими, които стимулират транспортирането на захари от листата към цвета. Този процес подсилва количеството и качеството на реколтата. Всички съставки на този стимулатор на късния цъфтеж са висококачествени, подходящи за използване в хранителната индустрия или фармацевтиката.  

  • Висококачествен цъфтежен стимулатор
  • Насърчава растенията да се концентрират върху производството на цвят и плод по време на цъфтежния период.
  • Увеличава количеството на крайната реколта
  • Разработен и произведен от един от най-добрите холандски производители - House & Garden
  • Спомага за производството на по-качествен продукт

Дозировка:

От 4 до 8 седмица на цъфтеж - 1 мл./л.

Приложение:

Започнете да добавяте Bud-XL към хранителните вещества след формирането на първите цветя. Това е периода, когато големите прицветници губят своята функционалност. С добавянето на Bud-XL се подсигурявате, че растението вече няма да губи излишна енергия за поддържането на прицветниците, а ще я насочва към формирането на цветове и плодове на растението.

Пригответе контейнера с хранителни добавки, като първо добавите основната хранителна съставка (напр. Coco,Hydro или Soil) към резервоара за вода. Регулирайте EC на хранителните вещества и след това добавете вашия Bud-XL. Нагласете стойността на рН, за да хармонизирате с хранителния разтвор.

Съставки: Амониев нитрат, азотна киселина и калиев хидроксид.

Продукти от същата категория

facebook_pixel