Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
CO2 Мини Метър (CO2 и влажност)

CO2 Мини Метър (CO2 и температура)

CO2 Мини Метър е дигитален уред за измерване на Co2 нивото и температурата. Компактен и лесен за употреба, просто свържете USB кабела и този уред ще започне моментално измерване качеството на въздуха в помещението за отглеждане. Уреда не се нуждае от калибрация и е проектиран за дългогодишна употреба.

Цена 266,00 лв.
С вкл. данък
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

CO2 Мини Метър (CO2 и температура)

CO2 Мини Метър е дигитален уред за измерване на Co2 нивото и температурата. Компактен и лесен за употреба, просто свържете USB кабела и този уред ще започне моментално измерване качеството на въздуха в помещението за отглеждане. Уреда не се нуждае от калибрация и е проектиран за дългогодишна употреба. Разполага с 3 броя LED светлини - зелена, жълта и червена - отчитащи цялостното качество на въздуха. На големия LED дисплей се изобразяват нивата на CO2 и температурата. 

  • Обхват на измерване (CO2) : 0-3,000ppm
  • Температурен обхват от 0 ° С до 50 ° С (32 ° F до 122 ° F)
  • Време за реакция 20-30 мин (уреда трябва да се калибрира спрямо околната среда в помещението)
  • Работна температура :  от 0 ° С до 50 ° С

Продукти от същата категория

facebook_pixel