Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
Drip Clean 250мл./ 500мл./ 1л. - изчистващ разтвор

Drip Clean - изчистващ разтвор 250мл./ 500мл./ 1л.

House & Garden Drip Clean е изключително полезен компонент за всеки, който работи с капково напоителни системи или гравитационни системи за напояване (например Auto Pots, IWS Dripper Systems и др.). Drip Clean работи като магнит, като премахва всякакви частици мръсотия от тръбопроводите.

Подробна таблица с хранителна програма можете да изтеглите от бутона "За сваляне"

Цена 25,81 лв.
С вкл. данък
Разфасовки - литри
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Drip Clean - изчистващ разтвор 250мл./ 500мл./ 1л.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА

House & Garden Drip Clean дава тласък на вашите растения, подобрявайки тяхната зеленина и жизненост. Drip Clean може да се използва, за да се запазят съдовите системи в перфектен хранителен баланс и да се намали нуждата от прочистване. Той е 100% безопасен компонент, при условие че се използва в правилното съотношение. Съдържа калиеви и фосфорни съединения, два много мощни и полезни елемента в хранителния план на растението. Тези две съединения имат променени химически молекули, за да премахнат една от техните структури. Това прави молекулата един вид магнит, тъй като молекулите винаги се опитват да се завърнат. Почистването на капките привлича прахообразни частици с всяко хранене, като поддържа капковата система чиста. Drip Clean никога не се проваля и е много ефективен срещу запушени системи за капково напояване и техните тръбопроводи.

Дозировка:

Съотношението за разреждане на Drip Clean е 0,1 ml / L

Приложение:

За да предотвратите запушването на системата за капково напояване, трябва да добавяте Drip Clean в контейнера за хранителни вещества всеки път, когато растенията се хранят. Само малко количество от него ще гарантира, че капковата система ще остане чиста.

Пригответе контейнера с хранителни добавки, като първо добавите основната хранителна съставка (напр. Coco,Hydro или Soil) към резервоара за вода. Регулирайте EC на хранителната добавка и след това добавете Drip Clean. Нагласете стойността на рН, за да го хармонизирате с хранителния разтвор.

РАЗМЕРИ НА РАЗПОЛОЖЕНИЕ

250 мл, 500 мл, 1л.

Продукти от същата категория

facebook_pixel