Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
Skywalker T5 Solux Skywalker T5 Solux

Skywalker T5 Solux - лампа за разсад

Skywalker Т5 e ново поколение високо интензивно флуоресцентно осветление  (95 лумена / ват) с дължина на лампата 60 см, като е възможно да се свържат до 6 единици на линия. С реална ниска консумация и цвят на спектъра 6400K, Skywalker T5 са идеални за клониране на резници, тъй като не дехидратират растенията преди да са се вкоренили.

Цена 57,00 лв.
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Skywalker T5 Solux - лампа за разсад

Skywalker е новото поколение високоефективни и енергийно ефективни LED тръби с вграден драйвер. Тези устройства с най-високо качество са проектирани да отговарят на най-строгите стандарти за качество и са идеални за търговски оранжерии, отглеждане на закрито, размножаване на резници и ранни стадии на младите растения. Те могат да се използват и като добавка към натриевите комплекти, като инсталират Skywalker вертикално по краищата на стаята.

Комплектът Skywalker се доставя в комплект с 4500k тръба за дневна светлина (широк спектър). Skywalker е невероятно безопасно устройство със следните характеристики:

Предлага се с държачи, които улесняват монтажа му.
Максимален живот: + 20 000 часа полезен живот.
До 6 Skywalkers могат да бъдат свързани последователно с един щепсел
Спецификации:
Първоначални лумени ³ 2100 Lm
Средни лумени ³ 2000 Lm
Напрежение 220 V
Полезен живот ³ 20 000 часа
Номинална дължина 565 мм
Температура на Цвят (Келвин) :

4500K

CRI ³ 80

Продукти от същата категория

facebook_pixel