Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
Great White 28.3g Great White 28.3g Great White 28.3g Great White 28.3g

Great White - Добавка за корен 28гр. / 113,4гр. / 227гр.

Great White е най-пълният микоризален продукт, наличен на пазара. Тази уникална формула съдържа 16 различни вида микоризални гъби, 14 различни вида полезни бактерии и 2 вида триходерми, всиките в един единствен продукт.

Цена 57,00 лв.
С вкл. данък
Разфасовки - килограми
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Great White - Добавка за корен 28гр. / 113,4гр. / 227гр.

Изследванията показват, че тази мощна формула ще подпомогне развитието на растението и корена, като по този начин предоставя на растенията средствата, от които те се нуждаят, за да се максимизират добивите.

Концентрираната първокласна формула на Great White подпомага оптималната колонизация на кореновите системи от гъбичките. Водноразтворимият прах упражнява сила и доставя спорите директно на корените за непосредствено покълване. Потребителите трябва да очакват следните резултати: експлозивно развитие на корените, увеличение на добива, цъфтеж и плододобив, абсорбция на хранителни вещества и вода, както и успеха от пресаждането. 

Ключът към жизнени растения започва с мощна коренова система, а мощната коренова система започва с GreatWhite! Great White®  може да бъде използван върху семки, клонинги, при хидропонични системи, кокосов субстрат или почва.   

Семена: Поставете семките в праха Great White® по всяко време на процеса на покълване.

Клонинги: Потопете средата за посаждане (кубчета) в разтвор Great White® (1/2 супена лъжица на галон вода до 24 часа преди правенето на клонингите). Можете също така да потопите клонингите директно в праха Great White® след потапянето във Вашия коренен хормон.

Пресаждания: Когато пресаждате клонинги с напълно развит корен, леко поръсете дупката, където ще посадите растението, с праха Great White® и поставете корена директно отгоре.

 Дозировка:

  • Хидропоника: Използвайте 1 грам на 8 литра вода при всяка смяна на резервоара. 
  • Почва и саксийни растения: Използвайте 5 грам на 8 литра вода. (Повтаряйте процеса на всеки 2-3 седмици)


 

Продукти от същата категория

facebook_pixel