Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
Acti-Vera 250мл./ 500мл./ 1л.
  • -20%

BioBizz Acti-Vera 250мл./500мл./1л./5л. - Универсален стимулатор

Acti-Vera е органичен активатор, предназначен да защитава имунната система, забързва метаболизма и увеличава приема на всякакви хранителни вещества от растението. 

Цена 15,00 лв. 12,00 лв.
Спестявате 20%
С вкл. данък
Разфасовки - литри
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

BioBizz Acti-Vera 250мл./500мл./1л./5л. - Универсален стимулатор

Acti-Vera е предназначен да защитава имунната система, забързва метаболизма и увеличава приема на всякакви хранителни вещества от растението. 

Когато си помислите за растението Алое Вера, първите неща които ви идват на ум са: здравословно, свежо, антибактериално, пречистващо, детоксифициращо, красиво и благоприятно за кожата. Най-голямата разлика между този продукт и другите от BioBizz, които са извлечени от земята или морето, е че този продукт е получен от растение и е предназначен за растения. 

Защо Acti Vera е правилния избор? 

Acti-Vera прави растенията по-здрави и по-силни, както отвътре, така и отвън. Защитава и активизира имунната система, подобрява покълването и повишава метаболизма - разгражда захарите и увеличава усвояването на хранителни вещества. Това наистина е един превъзходен натурален продукт - 100% веган. Acti-Vera е сертифициран, като органичен продукт.

Начин на използване? 

Този продукт има гъвкаво предназначение, може да се използва за вътрешно и външно отглеждане на растения,използва се за стимулация на растежната и цъфтежната фаза. Препоръчителната дозировка е 5мл Acti Vera на 1л вода за поливане, както и за листно захранване. 

Продукти от същата категория

facebook_pixel