Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
CANNA Magnesium (Mg07) 1л.

CANNA MONO Magnesium (Mg0 - 7%) 1л. - Магнезий

Мононутриентите са съществени за развитието на растението. Тези течни минерали са лесно разтворими, затова лесно могат да бъдат абсорбирани от растението.Нашите чисти моноторове са произведени от отделните съставки от които са изградени и нашите основни торове (CANNA TERRA, AQUA, HYDRO and COCO).

Цена 25,00 лв.
С вкл. данък
Разфасовки - литри
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

CANNA MONO Magnesium (Mg0 - 7%) 1л. - Магнезий

Мононутриентите са съществени за развитието на растението. Тези течни минерали са лесно разтворими, затова лесно могат да бъдат абсорбирани от растението.Нашите чисти моноторове са произведени от отделните съставки от които са изградени и нашите основни торове (CANNA TERRA, AQUA, HYDRO and COCO). Всички наши мононутриенти са 100% съвместими помежду си. За най-добри резултати използвайте с основните торове на CANNA.

CANNA Магнезий е от съществено значение за фотосинтезата. Той е основна частица в състава на хлорофила. Освен това магнезият има влияние върху други пигменти и физиологични процеси. Това го прави важен елемент в развитието на растението.

CANNA Магнезий директно се абсорбира от растението, затова ефектът може да се види съвсем скоро. Подходящ е за използване като тор при недостиг на магнезий и като хранителна добавка за стимулиране на растежа и цъфтежа.

Продукти от същата категория

facebook_pixel