Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
Air-Pot RTA Dripper System 24 Pot 10ltr Air-Pot RTA Dripper System 24 Pot 10ltr

Air-Pot RTA Dripper System 24 Pot 10ltr

Air-Pot RTA Dripper System е високо ефективна, капково напоителна, рециркулационна система.

Цена 1939,00 лв.
С вкл. данък
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Air-Pot RTA Dripper System 24 Pot 10ltr

Air-Pot RTA Dripper System е високо ефективна, капково напоителна, рециркулационна система. Освен удобството на автоматично захранващата система, регулираното капково напояване, значително подобрява резултатите в сравнение с традиционните методи на ръчното напояване. В комбинация с ускореното развитие на корените, предоставено от Air-Pot системата, тази капкова инсталация предоставя резултати, които не могат да бъдат постигнати от никоя друга подобна система. Тази система може да бъде използвана с широк спектър от среди за отглеждане, включително почва,коко и керамзитов субстрат, също така може да бъде конфигурирана да рециркулира хранителните добавки или да ги превръща в отпадъчен продукт. Капковата система е комбинирана с високо качествени капко-разпръсквателни колектори TopSpin, които предоставят равни порции хранителни вещества през всяко едно капково колче. Всеки контейнер съдържа две капкови колчета. Хранителния резервоар е лесно сгъваем, лесно преносим и ще се побере през всяка врата и всеки входен отвор.

- Честото захранване предоставя по-висок прием на вода и хранителни вещества.

- Свободно източващата се коренна система, означава че няма да има натрупване на хранителните вещества или задръстване на водата.

- Кoренната система Air-Prunning спомага за по-големи и по-здрави растения.

Продукти от същата категория

facebook_pixel