Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
HESI Super Vit 10мл./ 50мл./ 100мл. - витамини и аминокиселини

HESI Super Vit 10мл./50мл./100мл./500мл. - Витамини

HESI Super Vit съдържа 25 жизненоважни активни растителни елементи (15 витамина и 10 аминокиселини), които осигуряват сила и енергия на растението. Този продукт стимулира производството на растежни и цъфтежни хормони, което го прави подходящ за употреба през целия период от развитието на растението.

Цена 20,00 лв.
С вкл. данък
Разфасовки - литри
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

HESI Super Vit 10мл./50мл./100мл./500мл. - Витамини

HESI Super Vit съдържа 25 жизненоважни активни растителни елементи (15 витамина и 10 аминокиселини), които осигуряват сила и енергия на растението. Този продукт стимулира производството на растежни и цъфтежни хормони, което го прави подходящ за употреба през целия период от развитието на растението. Повишава производството на цвят, подобрява усвояването на светлина и ускорява метаболизма на растението. Витамините и аминокиселините в Super Vit са едни от градивните елементи на растителни хормони, ензими и хлорофил. Растенията могат сами да си набавят тези елементи от минерали, но Super Vit ги предоставя в готова лесно усвоима форма, което спестява време и енергия на растението, като по този начин се наблюдава видимо подобрение в растежа и цъфтежа на културите. Използвайки този продукт ще се радвате на здрави растения с висока резистенция на стрес.

HESI Super Vit е силно концентриран разтвор от жизненоважни активни растителни елементи, произведени по естествен начин от гъбички. Заменяйки функцията на гъбичките, Super Vit прави растенията по-малко зависими от климатичните условия.

Дозировка : 

При поливане и листно впръскване - 1 капка на 5 литра вода или 1 мл на 65 литра вода.

Продукти от същата категория

facebook_pixel