Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
Soil A&B 1л./ 5л./ 10л./ 20л. - универсален тор за отглеждане

Soil A&B - универсален тор за отглеждане 1л./ 5л./ 10л.

A&B Soil Base Nutrient е основна добавка съставена от течни хранителни вещества и микроелементи и не съдържа обемни агенти, които улесняват прехвърлянето от кореновата зона към растението. 

Подробна таблица с хранителна програма можете да изтеглите от бутона "За сваляне"

Цена 45,80 лв.
С вкл. данък
Разфасовки - литри
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Soil A&B - универсален тор за отглеждане 1л./ 5л./ 10л.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА

A&B soil base nutrient е предназначена да се използва само в почвата и работи най-добре с почвени и градински минерални смеси. Уникалният състав на почвените хранителни вещества изисква изключително прецизен състав на различните минерали, който гарантира, че почвата и хранителните вещества се използват в пълна степен. House & Garden А&B почвени хранителни веществав два компонента, които са специфични за почвата. Специалният състав на хранителния разтвор оставя резервоара чист и го поддържа свеж. В същото време осигурява отлично балансирани хранителни вещества, осигуряващи оптимална абсорбция в кореновата зона.

Хранителната основа на почвата се състои от най-чистите висококачествени хранителни вещества, които до момента са налични на пазара, включително Eddha-Fe (желязо).Това позволява на растението да абсорбира бързо и ефективно хранителните вещества. Накратко, ако искате отлично начало за вашите растения, използвайте House & Garden A & B почвата. Основните хранителни вещества в дома и градината съдържат пълна гама от полезни елементи. Хуминовите  и фулвиновите киселини подпомагат приема и транспортирането на хранителни вещества, което пък води до правилен и здравословен растеж на растението при максимален капацитет на поемане в кореновата зона.

ДОЗИРОВКА:

  • Вегетация: 

- 1 седмица - 2мл./л.

- 2 седмица - 2,5-3мл./л.

- 3 седмица - 3-3,5мл./л.

- 4 седмица - 3,5-4мл./л.

  • Цъфтеж:

- 1 седмица - 4мл./л.

- от 2 до 5 седмица - 5мл./л.

- от 6 до 8 седмица - 2мл./л.

ПРИЛОЖЕНИЕ:

При приготвянето на контейнера с хранителни вещества го напълнете с две трети с вода. Първо добавете част А от хранителната добавка и циркулирайте добре, след това добавете част B на хранителната добавка. Започнете в цикъла на растеж с EC 1.2, увеличете след графика на растежа до края на цъфтежа.Завърши с EC от около 2.0. Добавете и стимулатори на растежа на корена или стимулатори на цъфтежа, след това допълнете контейнера до желаното ниво.

Нагласете стойността на рН, за да хармонизирате с хранителния разтвор. Не добавяйте A & B едновременно, тъй като това ще предизвика химическа реакция в хранителната среда, което ще доведе до втвърдяване на някои части от хранителната съставка и до непълно хранене на вашите растения. Също така това може да доведе до блокиране на някои от напоителните тръби.

Продукти от същата категория

facebook_pixel