Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
Alien 12 POT RDWC Alien 12 POT RDWC

Alien 12 POT RDWC

Deep Water Culture е метод, използван за отглеждане на растения, чиито корени са потопени в хранителна среда, богата на кислород. 

Цена 1408,00 лв.
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Alien 12 POT RDWC

Описание:

 Как функционира методът? Рециркулиращите системи Deep Water Culture на фирмата Alien™ са иновативен и здрав дизайн за тези, които искат да отгледат по-малко, но по-големи растения. Използвайки тази рециркулираща система на Alien™, Вие можете да оптимизирате максималния растежен потенциал, благодарение на супероксигенирания хранителен разтвор, който постоянно рециркулира в системата чрез вградена помпа. Помпата създава поток, който привлича разтвора през саксиите, като по този начин смесва и охлажда хранителните вещества. Този поток, също така, доставя жизненоважните хранителни вещества на корените, като оптимизира тяхното здравословно състояние и увеличава ефективността на абсорбацията на хранителни вещества от растението. Важно е да се спомене, че нивата на pH и електропроводимост се поддържат продължително, благодарение на високият обем вода, съдържаща се в системата.    

Хидропоничните системи RDWC са налични в два размера: 20 литрови саксии или 30 литрови XL саксии. Саксиите от 20 литра се свързват по между си чрез 32 мм тръби и съответните принадлежности (виж списъка със съдържанието на комплекта). Това позволява в системата да протича свободен поток, който рециркулира хранителния разтвор по няколко пъти на час. Тръбата с по-голям диаметър се използва за борба с проблема с блокаж на корените. Въздушните линии са свързани към всяка от саксиите, за да ускорят движението на разтвора. Не се използват таймери, а само включване в електрическата мрежа и отглеждане.   

Въздушни комплекти: Въздушните комплекти за нашата XL 30 литрова система съдържат въздушни помпи от серията Enviro ET – висококачествени, свръх тихи помпи. Добавени са и 100 м въздушни камъни и линии, които са произведени за Alien от зелен и гъвкав поливинилхлорид (PVC), един по-добър материал, в сравнение с евтините силиконови аналози, които обкикновено се изкривяват. Комплектите от 20 литра използват помпи от серията Hailea V, които също работят тихо.    

Уплатнен резервоар: Уплатнените резервоари на Alien™ са разглобяеми водни резервоари, които позволяват на цялата система да се помества в тесни пространства. Резервоарът се доставя опакован на части, което позволява цялата система да се помести удобно в картонена кутия, която е лесна за транспортация. Материалът е нетоксичен и 100% защитен от светлина, и, както подсказва името, е непропускваем. Резервоарът е свързан с колектор. Колекторът на резервоара съдържа приспособима плаваща клапа, която поддържа нивото на хранителния разтвор в системата и която може да се наглася. Нивото на хранителния разтвор може да бъде повишено или намалено така, че да пасва на Вашите изисквания.   

Инсталация: За да намалите времето за инсталация на системата до минимум, саксиите трябва да имат предварително направени дупки. С всяка система се доставят и чифт качествени резачки за тръби. Няма нужда от други инструменти. Използваме нашите специално разработени уплатнители, за да осигурим надеждни, непромокаеми водни връзки. Цялата система се състои от елементи, които се сглобяват само чрез натиск.   

-          Рециркулиращи DWC системи.

-          Свръхокислен разтвор на хранителни вещества.

-          Еднородни нива на pH и електропроводимост.

-          Без нужда от среда-посредник.

-          32 мм тръби и принадлежности.

-          Без електроника и кабели.

-          Системи по поръчка са налични във всички размери.

-          Включен е и сглобяем резервоар за вода.

-          Може да бъде използван в комбинация и с водни охладители.

 

Комплектът включва:

-          12 Саксии х 20 л.

-          100 литров резервоар.

-          30 V въздушна помпа.

-          12 х капака.

-          12 х чисти саксии.

-          Резачки за тръби.

-          Инструкции.

-          Смазка.

-          26 х уплътнителни пръстени.

-          18 х 32 мм прави тръби.

-          8 х 32 винкела.

-          Тройници: 2 x 32 мм, 2 x 13 mm, 2 x 32-13 мм.

-          6 х двойни праволинейни конектора.

-          2 халки по 13 мм.

-          13 х въздушни камъни.

-          Тръба 10 м х 13мм.

-          Тръба 6 м х 32 мм.

-          Преса за набиване на почвата в саксиите.

 

Характеристики

 

-          Идеален размер на стаята за отглеждане: 2 x 1.5 м.

-          Обем на системата: 205 л.

-          Обем на резервоара: 100 л.

-          Консумация на електроенергия: 38 W.

-          Размер на въздушната помпа: 30 л2.

-          Размер на водната помпа: 800 lph.

Deep Water Culture е метод, използван за отглеждане на растения, чиито корени са потопени в хранителна среда, богата на кислород.

Продукти от същата категория

facebook_pixel