Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
Geni Aktivator

Geni Activator (Bacto Force) - Почвен обогатител

Geni Activator е много популярен и важен инструмент за градинарите, които искат да използват няколко пъти земята, в която отглеждат. Продуктът е подходящ и за нова среда за отглеждане.  
Активаторът съдържа голям брой микроорганизми, които стимулират почвата и имат превантивен ефект срещу почвените болести. Geni Aktivator предоставя допълнителен тласък на растителното развитие.

Цена 54,00 лв.
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Geni Activator (Bacto Force) - Почвен обогатител

Geni Activator е много популярен и важен инструмент за градинарите, които искат да използват няколко пъти земята, в която отглеждат. Продуктът е подходящ и за нова среда за отглеждане.  
Активаторът съдържа голям брой микроорганизми, които стимулират почвата и имат превантивен ефект срещу почвените болести. Geni Activator предоставя допълнителен тласък на растителното развитие.

Този почвен подобрител предоставя на средата за отглеждане полезни щамове от бактерии, гъбички и ензими, на които се дължат резистенцията на културата срещу патогениGeni Powder подобрява структурата на почвата, транспорта на минерали и премахването на остатъчните соли. Осигурява по-добра коренова  система, уравновесен растеж и добавя допълнителен калций в почвата.

Приложение:

1 супена лъжица за саксия от 5л. 1кг за 10кв.м. почва.

Инструкции за употреба:

Прибавете почва в саксията или контейнера. Разпръснете Activator върху почвата, покрийте го с 5-10 см почва и полейте обилно. Започнете засаждането на растения на следващия ден.а

Състав:

Костно брашно, какаови черупки, вар, компост, ектомикориза, ендомикориза, aктиномицети, ползотворни микроорганизми. Морски водорасли, хуминови киселини и аминокиселини.

Продукти от същата категория

facebook_pixel