Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
Roots Excelurator 100мл./ 250мл./ 500мл./ 1л. - коренов стимулатор

Roots Excelurator - коренов стимулатор 250мл./ 500мл./ 1л.

Roots Excelurator е най-мощният стимулатор на корени, който понастоящем е на разположение от нашата гама продукти в областта на хранителните вещества! 

Подробна таблица с хранителна програма можете да изтеглите от бутона "За сваляне"

Цена 98,27 лв.
С вкл. данък
Разфасовки - литри
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Roots Excelurator - коренов стимулатор 250мл./ 500мл./ 1л.

Корените на растенията са основна част от екосистемата под повърхността на почвата. Те са връзката между растението над земята и всичко, което се случва в почвата. Корените са жизненоважни за растежа на растението и имат голямо влияние върху храненето и структурата на почвата. Колкото по-добре е вкореняването, толкова по-добра е структурата на почвата, и колкото по-добър е животът на почвата, толкова по-лесно е да се абсорбират хранителните вещества. Резултатът е отличен добив на растенията.

House & Garden Roots Excelurator е най-мощният стимулатор на корени, който понастоящем е на разположение от нашата гама продукти в областта на хранителните вещества! Този мощен коренов стимулатор осигурява „експлозивен” растеж на корените, отстранява растенията с кафяви корени, заболяванията на корените, както и осигурява отлична ризосфера (кореновата среда) в почвата или кокосовата среда. Roots Excelurator създава филм около корените, който функционира като вид мембрана. Той държи вредни заболявания и микроби  далече от кореновата зона, но позволява абсорбирането на хранителни вещества. Roots Excelurator също изолира микробите и предпазва от тяхното възпроизвеждане.

Дозировка:

Съотношението на разреждане на Roots Excelurator е 0,3 ml / L

Приложение:

Използвайте Roots Excelurator през първите пет седмици от растежа. Пригответе контейнера с хранителни добавки, като първо добавите основната хранителна съставка (напр. Coco,Hydro или Soil) към резервоара за вода. Уверете се, че контейнерът за хранителни вещества има правилните стойности на ЕС и рН. След това добавете Roots Excelurator. Контейнерът за хранителни вещества е готов за първото си поливане.

РАЗМЕРИ НА РАЗПОЛОЖЕНИЕ

250ml, 500ml, 1L

Продукти от същата категория

facebook_pixel