Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
HESI ClonFix 50мл./ 100мл. - коренов стимулатор за резници

HESI CLONFIX 50мл./100мл. - Гел за вкореняване

ClonFix е напълно органичен коренов стимулатор за резници. Подобно на естествените растителни хормони (като например ауксин), ClonFix съдържа хормон, който се прилага директно към края на резника, с цел стимулиране растежа на кореновите клетки. Прониква бързо в стъблата и запечатва отрязания край, като улавя вкореняващия хормон за дълъг период от време.

Цена 25,00 лв.
С вкл. данък
Разфасовки - литри
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

HESI CLONFIX 50мл./100мл. - Гел за вкореняване

ClonFix е напълно органичен коренов стимулатор за резници. Подобно на естествените растителни хормони (като например ауксин), ClonFix съдържа хормон, който се прилага директно към края на резника, с цел стимулиране растежа на кореновите клетки. Прониква бързо в стъблата и запечатва отрязания край, като улавя вкореняващия хормон за дълъг период от време, което от своя страна стимулира производството на нови корени.

Препоръчваме стеблото да се потопи в ClonFix само между 3 и 5 мм, тъй като излишъкът от хормон може да забави темпа на новото кореново развитие.

Продукти от същата категория

facebook_pixel