1
български език
Категории

Най-продавани

дасдасдасдас

TRABE

Trabe е един от най-старите производители на хранителни вещества и пестициди, за биологично земеделие от Испания.

Trabe е един от най-старите производители на хранителни вещества и пестициди, за биологично земеделие от Испания. Основана през 1996 г., компанията предлага естествени продукти, без рискове за ОКОЛНА СРЕДА. Всъщност, Trabe произвежда торове за естествен растеж, както и пестицидни продукти, за да се контролира, предотвратява и премахва  всякакви вредителите. В гамата от продукти, също ще намерите добавки, които се използват за развитието на растенията през всеки етап.

Още
Показване на 1 - 6 от 6 артикула
 • Бърз преглед
  10,90 лв В наличност

  Nutrihemp е бавно разградим органичен тор, изработен на базата на естествени твърди водорасли с органичен азот. Продуктът предоставя на почвата и растенията хранителни вещества, микроелементи, хуминови киселини и аминокиселини. Солите в почвата се освобождават и се предоставят, като хранителни вещества за растенията. 

  В наличност В наличност
  10,90 лв
  Най-добра цена
 • Бърз преглед
  51,50 лв В наличност

  NATURALCLONE е препарат за вкореняване на резници, под формата на гел, формулиран на базата на екстракт от морски водорасли, богат на цитокинии, бетаини, витамини и аминокиселини L-триптофан, което спомага за развитието на корените. Той също така включва основни витамини за правилното функциониране на вътрешните системи на стъблата и бързото създаване на...

  В наличност В наличност
  51,50 лв
 • Бърз преглед
  35,00 лв В наличност

  MycoPlant® от Trabe е продукт, изработен на основата на гъбички и ендомикориза, които ще създадат симбиоза в кореновата зона и ще допринесат за по-доброто развитие на растението. MycoPlant® увеличава силата на корените на вашите растения, което им позволява да усвояват много повече хранителни вещества от обикновено.

  В наличност В наличност
  35,00 лв
  Най-добра цена
 • Бърз преглед
  22,90 лв В наличност

  Humushemp е продукт, съдържащ най-важните разтворими елементи, присъстващи в твърдия хумус от земни червеи : хуминови, фулвинови, улинови и други киселини. Прилагайки този продукт правите макро и микроелементите в почвата си, усвоими в пълния си спектър, като избягвате концентрацията на соли.

  В наличност В наличност
  22,90 лв
  Най-добра цена
 • Бърз преглед
  15,99 лв Продуктът е изчерпан

  Bio-Eco Calcio е продукт съдържащ калций, хелатиран с поликарбоксилни киселини. Използва се за корекцията на калциев дефицит и е много лесно усвоим от растенията. Може да се прилага чрез листно впръскване, за незабавни резултати, както и чрез поливане в корен.

  Продуктът е изчерпан
  15,99 лв
  Най-добра цена
 • Бърз преглед
  15,00 лв Продуктът е изчерпан

  Bachumus ECO e 100% органичен продукт, направен от биологично ферментирала растителна маса в комбинация с бактерии и ензими, под стриктен лабораторен контрол. Продуктът е подходящ за традиционно и екологично земеделие. Може да се прилага като листен спрей и в хидропонен разтвор.

  Продуктът е изчерпан
  15,00 лв
  Най-добра цена
Показване на 1 - 6 от 6 артикула
Открили сте този продукт на по-ниска цена в друг сайт?
Изпратете ни линк към него, изчакайте обаждане от наш служител
и GrennPlanet ще покрие разликата в цената.

Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на
тел: 0895 553 237 или [email protected]

Запитване

E-mail *:
Телефон *:
Линк към продукта *: