1
български език
Категории

Най-продавани

дасдасдасдас

TRABE

Trabe е един от най-старите производители на хранителни вещества и пестициди, за биологично земеделие от Испания.

Trabe е един от най-старите производители на хранителни вещества и пестициди, за биологично земеделие от Испания. Основана през 1996 г., компанията предлага естествени продукти, без рискове за ОКОЛНА СРЕДА. Всъщност, Trabe произвежда торове за естествен растеж, както и пестицидни продукти, за да се контролира, предотвратява и премахва  всякакви вредителите. В гамата от продукти, също ще намерите добавки, които се използват за развитието на растенията през всеки етап.

Още
Показване на 1 - 11 от 11 артикула
 • Бърз преглед
  10,00 лв В наличност

  Revihemp е органичен спомагателен продукт за почва и растения. Течен тор, изграден от кафяви водорасли, специално обработени в комбинация с въглехидрати с високо молекулно тегло (биозахариди). Може да се прилага при бедни почви, плътни субстрати и в градски райони, повредени от замърсяване.

  В наличност В наличност
  10,00 лв
 • Бърз преглед
  25,00 лв В наличност

  Propolix на Trabe е 100% натурален продукт, който ще защити вашите култури срещу всички видове гъбични атаки. Ако вече имате гъбички като брашнеста мана, можете да ги контролирате до края на реколтата, без това да повлияе на крайният резултат

  В наличност В наличност
  25,00 лв
  Най-добра цена
 • Бърз преглед
  17,00 лв В наличност

  Pro Neem Foliar е прахообразна органична добавка, произведена от плодове на дървото Нийм и кръвно брашно от селскостопански животни, която е богата на органичен азот. Осигурява високо количество хуминови и фулвови киселини, фосфор, калий и микроелементи, които са от съществено значение за развитието на растението.

  В наличност В наличност
  17,00 лв
  Най-добра цена
 • Бърз преглед
  19,99 лв Продуктът е изчерпан

  Pro Neem е напълно органичен продукт, добит от кората и семената на дървото Нийм, които се компостират, изсушават се и след това се смилат на мелница, като крайният продукт е в прахообразна форма.

  Продуктът е изчерпан
  19,99 лв
  Най-добра цена
 • Бърз преглед
  10,90 лв В наличност

  Nutrihemp е бавно разградим органичен тор, изработен на базата на естествени твърди водорасли с органичен азот. Продуктът предоставя на почвата и растенията хранителни вещества, микроелементи, хуминови киселини и аминокиселини. Солите в почвата се освобождават и се предоставят, като хранителни вещества за растенията. 

  В наличност В наличност
  10,90 лв
  Най-добра цена
 • Бърз преглед
  29,50 лв В наличност

  NeemAzal представлява изключително чист и концентриран екстракт, притежаващ високо инсектицидни свойства, извлечен от плодовете на дървото нийм. Продукта разполага с висока концентрация на азадирактин в допълнение към мелиантриол, нимфин и саланин. Произведен по супер критична CO2 технология на екстракция, водеща до много чист краен продукт без нежелани...

  В наличност В наличност
  29,50 лв
  Най-добра цена
 • NATURALCLONE е препарат за вкореняване на резници, под формата на гел, формулиран на базата на екстракт от морски водорасли, богат на цитокинии, бетаини, витамини и аминокиселини L-триптофан, което спомага за развитието на корените. Той също така включва основни витамини за правилното функциониране на вътрешните системи на стъблата и бързото създаване на...

  В наличност В наличност
  22,60 лв
 • Бърз преглед
  12,10 лв Продуктът е изчерпан
  Нов

  MycoPlant® от Trabe е продукт, изработен на основата на гъбички и ендомикориза, които ще създадат симбиоза в кореновата зона и ще допринесат за по-доброто развитие на растението. MycoPlant® увеличава силата на корените на вашите растения, което им позволява да усвояват много повече хранителни вещества от обикновено.

  Продуктът е изчерпан
  12,10 лв
  Най-добра цена
 • Бърз преглед
  22,90 лв В наличност

  Humushemp е продукт, съдържащ най-важните разтворими елементи, присъстващи в твърдия хумус от земни червеи : хуминови, фулвинови, улинови и други киселини. Прилагайки този продукт правите макро и микроелементите в почвата си, усвоими в пълния си спектър, като избягвате концентрацията на соли.

  В наличност В наличност
  22,90 лв
  Най-добра цена
 • Бърз преглед
  15,99 лв Продуктът е изчерпан

  Bio-Eco Calcio е продукт съдържащ калций, хелатиран с поликарбоксилни киселини. Използва се за корекцията на калциев дефицит и е много лесно усвоим от растенията. Може да се прилага чрез листно впръскване, за незабавни резултати, както и чрез поливане в корен.

  Продуктът е изчерпан
  15,99 лв
  Най-добра цена
 • Бърз преглед
  15,00 лв В наличност

  Bachumus ECO e 100% органичен продукт, направен от биологично ферментирала растителна маса в комбинация с бактерии и ензими, под стриктен лабораторен контрол. Продуктът е подходящ за традиционно и екологично земеделие. Може да се прилага като листен спрей и в хидропонен разтвор.

  В наличност В наличност
  15,00 лв
  Най-добра цена
Показване на 1 - 11 от 11 артикула
Открили сте този продукт на по-ниска цена в друг сайт?
Изпратете ни линк към него, изчакайте обаждане от наш служител
и GrennPlanet ще покрие разликата в цената.

Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на
тел: 0895 553 237 или [email protected]

Запитване

E-mail *:
Телефон *:
Линк към продукта *: