1
български език
Категории

Най-продавани

дасдасдасдас

Най-добра цена

-22.337%

Промо DimLux Extreme series 600w. Dim Button Преглед отблизо

DimLux Xtreme series 400W-600W Dim Button - Дигитален баласт

За промоционални продукти НЕ се начисляват Greencoin-и.

Не са предвидени грийкойни за този продукт, тъй като вече е намален.


В наличност

DimLux Xtreme series 400W-600W Dim Button е изцяло новоразработен дигитален баласт, който е подходящ за употреба с лампи от 400 и 600 W. Най-високата производителна сила – светлинната – с помощта на една нова технология, а именно светлинното усилване (lumenboost). 

Повече детайли

In Stock

Цена:

Цена: 299,00 лв 385,00 лв

Открихте по-добра цена?

Наш служител ще се свърже с вас
до 24 часа, за да потвърдите поръчката.

Поръчка без регистрция Поръчка по телефон 0895 553 237

Повече информация

DimLux Xtreme series 400W-600W Dim Button - Дигитален баласт

Най-широкия затъмняващ обхват от всички дигитални баласти. Подходящ за лампи от 400 и 600 W, като селективен избор вече не е необходим (особено полезно за новобранци). Затъмняването е плавно (вместо на степени). Диагностичните полупроводникови диоди (LEDs) показват дали баластът е включен, в режим на готовност или е повреден. В добавка към индикирането на повреда, Dimlux също така показва и естеството на повредата (например: лош контакт). Това е най-тихата система: един баласт без вибриране или бръмчене (дигитално), както и без бръмчене и/или тракащо реле при включване и изключване.

Подходящ е за MH и HPS лампи. Огнеобезопасен! Интегралният процесор наблюдава постоянно връзката между баласта и лампата, и при появата на лош контакт или късо съединение изключва баласта веднага. Конвенционалните баласти се включват повторно при 5000 V. Това може да причини пожар (волтажът при това ниво ще повиши температурата до нива, при които дори и металите се топят). При конвенционалните баласти по-ниският волтаж предизвиква по-ниско производство на светлина: например, волтаж от 220 V, вместо 230 V, ще предизвика 10% намаляване на производството на светлина. Обаче, DimLux автоматично увеличава волтажа до 230 V – което осигурява, че винаги ще имате едно стабилно и високо производство на светлина.

Консумацията на мощност (електрически ток) от DimLux остава постоянна, за разлика от конвенционалните баласти, които страдат от увеличение на консумацията на електроенергия и намаляване на производството на светлина – което води до завишен разход на ефективност: увеличение на консумацията на мощ може да достигне постепенно до ниво от 4 до 5 A (ампера) за лампа от 600 W (нормалната консумация за лампа от 1000 W). Кабелите обикновено не са създадени за напрежения от такъв вид, а редица баласти произвеждат точно такива. DimLux може да бъде използван като стандартен (дигитален) баласт в стандартна система с реле и механизъм за управление на времето. Въпреки това, използването на DimLux в комбинация с контролера OptiClimate Maxi ще увеличи максималната производителност. 

Подобни продукти

Открили сте този продукт на по-ниска цена в друг сайт?
Изпратете ни линк към него, изчакайте обаждане от наш служител
и GrennPlanet ще покрие разликата в цената.

Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на
тел: 0895 553 237 или [email protected]

Запитване

E-mail *:
Телефон *:
Линк към продукта *: