Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
Root Stimulator 250мл.

Root Stimulator - Коренов стимулатор 250мл.

Root Stimulator  на Advanced Hydroponics е специално разработен продукт, предназначен за по-бързо и здравословно коренно развитие на кълнове и клонинги без корени.

Подробна хранителна програма можете да изтеглите от бутона "За сваляне"

Цена 27,00 лв.
С вкл. данък
Разфасовки - литри
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Root Stimulator - Коренов стимулатор 250мл.

Root Stimulator  на Advanced Hydroponics е специално разработен продукт, предназначен за по-бързо и здравословно коренно развитие на кълнове и клонинги без корени. Дава  невероятни резултати особено в първите 2 седмици от растежа на посевите. Предназначен е за вътрешно и външно отглеждане. Съвместим е с всички системи и субстрати. Добавянето му към хранителния разтвор не оказва значителна промяна върху електропроводимостта (EC), но обогатява разтвора с елементи, които подпомагат коренното развитие. Препоръчва се за употреба в комбинация с Enzymes+, 

Дозировка: 1мл. към 1литър (1:1000) хранителен разтвор.

Употреба: Да се използва продължително от ден 1 докато коренната система се развие добре.

Разклатете добре преди употреба!

Продукти от същата категория

facebook_pixel