1
български език
Категории

Най-продавани

дасдасдасдас

Най-добра цена

CarboLoad 1л. Преглед отблизо

CarboLoad - Въглехидратна добавка за цъфтеж 1л./ 5л.

Купувайки този продукт вие ще добавите 150 loyalty points В твоята количка ще има 150 грийнкойна , които могат да бъдат разменени за 7,50 лв


В наличност

CarboLoad съдържа 100% органични въглехидрати. Ако отглеждате напълно органична реколтата, можете да използвате CarboLoad, без да се притеснявате от замърсяване. Този продукт представлява специална смесица от прости и сложни въглехидрати, за да могат растенията ви да получат нужния бърз прилив и дълготрайно усвояване на енергия.

Повече детайли

Цена: 48,00 лв

Открихте по-добра цена?

Наш служител ще се свърже с вас
до 24 часа, за да потвърдите поръчката.

Поръчка без регистрция Поръчка по телефон 0895 553 237

Повече информация

CarboLoad - Въглехидратна добавка за цъфтеж 1л./ 5л.

CarboLoad 

Всеки клетъчен процес, който протича в растението изисква енергия. Както при хората, така и растенията разчитат на въглехидратите за да си набавят тази енергия. След вегетационния период, растенията са изразходили голямо количество енергия. Това е една от причините в средата на цъфтежния цикъл растенията да забавят развитието си, защото изпитват въглехидратен дефицит. Правилното решение не е да добавите още хранителни вещества или торове, защото тяхното усвояване изисква допълнителна енергия. Вашите растения имат нужда от зареждане с въглехидрати. Поради тази причината екипа от специалисти и учени на Advanced Nutrients създаде CarboLoad. Както професионалните атлети, така и растенията ви имат нужда от правилните въглехидрати, които ще им дадат прилив на енергия и нужната издръжливост за дълготраен растеж. CarboLoad съдържа 100% органични въглехидрати. Ако отглеждате напълно органична реколтата, можете да използвате CarboLoad, без да се притеснявате от замърсяване. Този продукт представлява специална смесица от прости и сложни въглехидрати, за да могат растенията ви да получат нужния бърз прилив и дълготрайно усвояване на енергия. Захаридите, съдържащи се в CarboLoad, се преобразуват в растителни захари. Крайната реколта е по-ароматна и с по-добър вкус от нормалния посев, отгледан хидропонно. Не само предоставя нужните въглехидрати на растенията ви, но също така захранва с микроби, повишаващи коренната площ.

Приложение:

През целия цъфтежен период 2мл/Л. Може да се ползва и през фазата на растеж.

Подобни продукти

Открили сте този продукт на по-ниска цена в друг сайт?
Изпратете ни линк към него, изчакайте обаждане от наш служител
и GrennPlanet ще покрие разликата в цената.

Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на
тел: 0895 553 237 или [email protected]

Запитване

E-mail *:
Телефон *:
Линк към продукта *: