Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
Flawless Finish Liquid

Flawless Finish 250мл./500мл./1л./4л./10л. - Изчистващ разтвор

Този продукт е специално проектиран и тестван, за да предостави цялостното прочистване на културите ви, което е нужно за постигането на максимално качество на реколтата. Flawless Finish съдържа широк спектър от съставки, известни като хелати.

Цена 12,00 лв.
С вкл. данък
Разфасовки - литри
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Flawless Finish 250мл./500мл./1л./4л./10л. - Изчистващ разтвор

Вашите растения растат, чрез абсорбиране на съединения от хранителните вещества, водата и атмосферата. Тези съединения стават част от растителната тъкан на вашите култури. Докато растат растенията ви, излишни хранителни соли и други вещества се натрупват в тях, понижавайки качеството и стойността на вашия краен продукт. В някои случаи, това натрупване се проявява като пренаторяване или друг срив в реколтата, но в по-честия случай се проявява като невидима вреда над качестово, която инфилтрира вашите култури от вътре на вън. За съжаление, повечето форми на пречистване или другото решение - използването на напълно органични торове, не пречиства културите изцяло от вредни остатъци.За щастие има друг начин, който напълно гарантира пречистването на вашите растения.
Процесът на тотално прочистване на вашите растения започва от 4 до 10 дена преди периода, през който възнамерявате да оберете вашата реколта. Когато настъпи този момент, изпразнете резервоара си, напълнете го с чиста вода и добавете само още една формула - Flawless Finish. Този продукт е специално проектиран и тестван, за да предостави цялостното прочистване на културите ви, което е нужно за постигането на максимално качество на реколтата.
След като добавите Flawless Finish към водата, оставете разтвора да циркулира в системата през целия период на прочистване. Както е доказано от стотици тестове и проби, тази процедура ще доведе до почти цялостно пречистване от вредни остатъци и излишни соли.
Flawless Finish съдържа широк спектър от съставки, известни като хелати. Хелатите са като химически "щипки", които улавят други материали, като например различни отделни хранителни вещества, и се свързват с тях. Някои от хелатите, навлизат в растенията и спомагат за извеждането на излишните соли от културите. До момента, в който обирате реколтата, вашите растения ще са се пречистили най-малко на 85% от съединенията, които са съхранявали преди пречистването. След ползването на Flawless Finish, растенията ви ще се лекуват много по-бързо и качествено и ще са много по-малко податливи на заболявания, причинени от съхранение, като - плесен и гъбички. Ще забележите по-добрия вид и мирис на реколтата. Но момента, в който ще разберете истинския потенциал на Flawless Finish е когато пробвате вашата продукция и се насладите на безупречния вкус, пленителния аромат и другите силни ефекти.

Приложение:

През последната седмица от фазата на цъфтежа, използвайте 2мл/Л.

Продукти от същата категория

facebook_pixel