Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
Big Bud Coco 250мл

Big Bud Coco 250мл./500мл./1л./4л./10л. - Цъфтежен стимулатор

Big Bud® Coco за гроуърите, които използват субстрат от кокосови влакна, като среда за отглеждане. Предоставя по-големи цветове, повече есенциални масла и аромати, наред с измеримо увеличение на теглото на добива. Подхранва цветовете с множество бионалични протенини така, че те да могат да наддадат размер, маса и потенция.

Цена 27,00 лв.
С вкл. данък
Разфасовки - литри
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Big Bud Coco 250мл./500мл./1л./4л./10л. - Цъфтежен стимулатор

Big Bud® Coco за гроуърите, които използват субстрат от кокосови влакна, като среда за отглеждане. Предоставя по-големи цветове, повече есенциални масла и аромати, наред с измеримо увеличение на теглото на добива. Подхранва цветовете с множество бионалични протенини така, че те да могат да наддадат размер, маса и потенция. Вашите растения, разбира се, ще получат оптималните количества фосфор и калий, нужни за един силен цъфтеж, също така и богат спектрум от вторични метаболити. Big Bud® Coco съдържа „липсващото звено“, водещо към отлично отглеждане в такъв субстрат – една специфична хелатирана форма на желязото, за да се предотвратят всякакви загадъчни хранителни дефицити. За да постигнете един от най-добрите стимулатори на цъфтеж, трябва да комбинирате правилно и в точните съотношения, аскорбинова киселина, лимонена киселина, всички 20 аминокиселини в техните L-форми, калий, фосфор и магнезий. Всички тези съставки могат да бъдат намерени в точните съотношения в лесния за употреба течен стимулатор на цветовете, създаден от екипа учени на Advanced Nutrients, специално за отглеждане в среди от кокосови влакна - Big Bud® Coco

Дозировка:

Използвайте през фазата на цъфтеж, от 2 до 4 седмица по 2 мл/Л.

Продукти от същата категория

facebook_pixel