1
български език
Категории

Най-продавани

дасдасдасдас

Най-добра цена

Sensi Coco Grow pH Perfect® 1л. Преглед отблизо

Sensi Coco Grow pH Perfect® - Тор за растеж 500мл. /1л. / 5л.

Купувайки този продукт вие ще добавите 160 loyalty points В твоята количка ще има 160 грийнкойна , които могат да бъдат разменени за 8,00 лв


В наличност

pH Perfect Sensi Coco е еквивалент на серията pH Perfect Sensi, специално оптимизиран за гроуърите, които отглеждат в субстрат от кокосови влакна.  Научния екип на Advanced Nutrients е открил "липсващото звено" при отглеждането в коко субстрат  - желязото. Вашите култури се нуждаят не само от допълнително калций и магнезий, но също така и от допълнително желязо. 

Повече детайли

Цена: 32,90 лв

Открихте по-добра цена?

Наш служител ще се свърже с вас
до 24 часа, за да потвърдите поръчката.

Поръчка без регистрция Поръчка по телефон 0895 553 237

Повече информация

Sensi Coco Grow pH Perfect® - Тор за растеж 500мл. /1л. / 5л.

pH Perfect Sensi Coco е еквивалент на серията pH Perfect Sensi, специално оптимизиран за гроуърите, които отглеждат в субстрат от кокосови влакна. Известен факт е, че този вид среда за отглеждане, естествено привлича и се свързва с калция и магнезия. Това означава, че нормалните хранителни вещества ще имат по-голям процент от техния калций и магнезий, свързан със средата за отглеждане, което ще затрудни усвояването им и вашите култури ще са подложени на глад. Коко субстрата съдържа високи нива на естествено срещащ се калий, ако не вземете това под внимание, може да отровите вашите култури чрез калиева токсичност. Научния екип на Advanced Nutrients е открил "липсващото звено" при отглеждането в субстрат от кокосови влакна - желязото. Вашите култури се нуждаят не само от допълнително калций и магнезий, но също така и от допълнително желязо. В продукта са използвани само най-високо качество, разнопосочно хелатирани форми на калций и магнезий, които са нужни на културата ви, за да достигне пълния си потенциал.

  • Система за пречистване на водата - обратна осмоза. Advanced Nutrients използва вода свободна от бактерии до 99,99%.
  • Оптимална температура на водата - точно определената температура на водата, която Advanced използва за развитие на продукти си, може сериозно да повлияе на разтворимостта на съставките.
  • Съставки от най-висок клас - фармацефтично качествени материали, гарантирано безопасни за вашето растение и за консумация.

Приложение:
Използвайте 4 мл./ л. през целия период на цъфтеж. 
За малки растения с 3 до 4 броя листа използвайте 2мл./ л.
За семена и резници използвайте 1мл./ л.

Подобни продукти

Открили сте този продукт на по-ниска цена в друг сайт?
Изпратете ни линк към него, изчакайте обаждане от наш служител
и GrennPlanet ще покрие разликата в цената.

Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на
тел: 0895 553 237 или [email protected]

Запитване

E-mail *:
Телефон *:
Линк към продукта *: