1
български език
Категории

Най-продавани

дасдасдасдас

Най-добра цена

Sensizym - Ензими 250мл./ 500мл./ 1л./ 5л. Преглед отблизо

Sensizym - Ензими 250мл./ 500мл./ 1л./ 5л.

Купувайки този продукт вие ще добавите 190 loyalty points В твоята количка ще има 190 грийнкойна , които могат да бъдат разменени за 9,50 лв


В наличност

SensiZym е 100% органичен продукт, съдържащ най-широкият спектър от ензими от всеки друг продукт на пазара. Промотиращ буен и енергичен цъфтеж, в комбинация с максимален добив. Общия брой на ензими в SensiZym е над 80.

Повече детайли

In Stock

Цена: 17,50 лв

Открихте по-добра цена?

Наш служител ще се свърже с вас
до 24 часа, за да потвърдите поръчката.

Поръчка без регистрция Поръчка по телефон 0895 553 237

Повече информация

Sensizym - Ензими 250мл./ 500мл./ 1л./ 5л.

SensiZym е 100% органичен продукт, съдържащ най-широкият спектър от ензими от всеки друг продукт на пазара. Промотиращ буен и енергичен цъфтеж, в комбинация с максимален добив. Общия брой на ензими в SensiZym е над 80. Заздравява и предпазва корените от загниване и други болести, предавани чрез почвата. Увеличава степента на биоактивност в коренната зона.
За максимална реколта, трябва да предоставите на коренната зона на растенията ви, активни ензими, които ще насърчават усвояването на хранителни вещества и разграждането на вредни остатъци. Растенията, отглеждани на открито, стават толкова огромни и продуктивни, благодарение на богатия брой ензими в почвата. Едни от най-полезните ензими са хитинази, протеази, хидролази, глюканази и целулази. Когато поставите концентрирани количества от тях в коренната зона на растенията, вие им предоставяте нужната среда, за буйно развитие и цъфтеж. В същото време, преработват вредните остатъци в предварително разградена храна, която растенията усвояват. Когато ензимите в SensiZym, преработват мъртва органична материя в захари, полезните микроби за захранват с тези захари, създавайки повече ензими.

Съществуват 88 видове ензими в Sensizym и всеки от тях играе важна роля за функционирането на коренната зона , като добре смазана машина. Всеки един ензим е грижливо подбран по функция и ефективност в природата.  Всичко започна с нашите учени, занимаващи се с растенията, които наблюдаваха най-здравите и най-плодородни почви, които се срещаха естествено по целия свят. След като всички тези различни почви бяха анализирани, нашите учени забелязаха, че най-здравите почви имаха високо съдържание на определени ензими, които помагаха да се запази спокойното функциониране на коренната зона.Следващата стъпка беше изолиране и оценка на тези ензими. Нашият екип работеше много усилено, за да извлече доказани ензими и да ги тества в комбинация по време на тестове на тъкани от растения.Когато използвате среди за растеж, като например минерална вата, може да бъде изключително затормозяващо да се сменя средата между отделните цикли на растеж.  Все пак, можете да използвате Sensizym след като почистите с вода средата, точно преди събиране на реколтата, с цел да подготвите средата за повторно използване. Като разгражда остатъчния органичен материал, Sensizym ще изчисти средата за растеж, така че ще може да я използвате за друг цикъл.  След като всичко беше казано и направено, резултатът беше 88 ензими, комбинирани в конкретни съотношения, с цел създаване на Sensizym, най- подходящият ензимен концентрат, който можете да използвате.    

Приложение: Воден разтвор от 2мл/л през седмици 1 до 6-та, във фазата на Цъфтеж

Подобни продукти

Открили сте този продукт на по-ниска цена в друг сайт?
Изпратете ни линк към него, изчакайте обаждане от наш служител
и GrennPlanet ще покрие разликата в цената.

Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на
тел: 0895 553 237 или [email protected]

Запитване

E-mail *:
Телефон *:
Линк към продукта *: