Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
AQUAvalve - воден клапан за AutoPot™ напоителни системи

AQUAvalve - воден клапан за AutoPot™ напоителни системи

Водният клапан AQUAvalve е едно много ефективно устройство за напояване, което стимулира феноменален растеж и максимален добив.

Цена 35,00 лв.
С вкл. данък
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

AQUAvalve - воден клапан за AutoPot™ напоителни системи

Веднъж свързан към водоснабдяването, AQUAvalve контролира потока вода към растенията чрез просто гравитационно налягане от резервоар с всякакъв размер. Не са необходими помпи, водопроводно налягане, електричество или таймери.

AQUAvalve е изключително чувствително средство за напояване. Отваря се за подаване на вода до 2см дълбочина и след това се затваря. След като растенията са използвали този запас, AQUAvalve се отваря отново, за да повтори цикъла. 

AQUAvalve5 – 66% по-голям вход

Нуждите на производителите непрекъснато се развиват, обслужвани от все по-разнообразен набор от хранителни вещества. С вход от 5 мм, новият AQUAvalve5 се изправя пред предизвикателството да доставя най-широката гама от хранителни вещества в по-бърз поток за по-бързо пълнене, увеличавайки максимално ефективността на системата. Поддръжката е намалена и рискът от блокиране е сведен до минимум.

Системите за напояване AutoPot, системните модули и комплектите за напояване вече се доставят като стандарт с AQUAvalve5 с голям отвор и с тръбопроводи и фитинги 3/8″, 1/2”-3/8” и 1/2″.

Оригиналният AQUAvalve4, тръбопроводът 1/4″ и фитингите 1/4″, доставяни преди с гамата AutoPot, все още са налични като резервни части, както и фитингите 1/2″-1/4″.

Вашите съществуващи 1Pot, XL, XL SmartPot и easy2grow тави, саксии и капаци ще поберат новия AQUAvalve5, фитингите 3/8″ и тръбата 3/8″. Дизайнът им е непроменен.

Вашата съществуваща Tray System, AQUAbox Straight и AQUAbox Spyder ще паснат на AQUAvalve5, но ще трябва да пробиете съществуващите дупки до 12,5 мм. Използвайте 3/8″ втулка и 3/8″ голф филтър, за да прекарате 3/8″ тръба, необходима за AQUAvalve5.

Съединителите FlexiTank и FlexiTank Pro са непроменени. Само в случай на директно свързване към тръба 3/8″ те изискват новия филтър и адаптер 1/2″-3/8″.

За нашия най-нов AQUAvalve изберете AQUAvalve5 за 3/8″ тръба и фитинги

Изберете AQUAvalve4, за да замените по-старите, преди октомври 2020 г. AQUAvalves с 1/4″ тръба и фитинги

Продукти от същата категория

facebook_pixel