1
български език
Категории

Най-продавани

дасдасдасдас
Нов Canna Coco Professional  Plus 50л. Преглед отблизо

Canna Coco Professional Plus 50л.

Купувайки този продукт вие ще добавите 35 loyalty points В твоята количка ще има 35 грийнкойна , които могат да бъдат разменени за 1,75 лв


В наличност

Canna Coco Professional  Plus - Висококачествени, почистени и предварително обработени кокосови влакна, идеални за култивиране на саксии или други цели. 

Повече детайли

Цена: 35,00 лв

Открихте по-добра цена?

Наш служител ще се свърже с вас
до 24 часа, за да потвърдите поръчката.

Поръчка без регистрция Поръчка по телефон 0895 553 237

Повече информация

Canna Coco Professional Plus 50л.

Висококачествени, почистени и предварително обработени кокосови влакна, идеални за култивиране на саксии или други цели. Той е буфериран и съдържа Trichoderma, полезна гъба, която ще захранва всички неприятни патогени, които могат да влязат в контакт с вашата реколта. Много лесен за използване и дава страхотни резултати. CANNA Coco Professional Plus е среда за отглеждане на кокосова основа, която предлага на градинаря и неговите растения много предимства в сравнение с други субстрати. CANNA Coco Professional Plus е чист, органичен продукт с хомогенна структура. Не съдържа вредни вируси и болести на почвата, благодарение на уникалния производствен процес на CANNA. CANNA Coco Professional Plus има сложна система вода / въздух, която осигурява идеалните условия за отглеждане на растения. Съдържа специална плесен (Trichoderma), която предпазва растенията от почвени болести.

CANNA Coco Professional Plus се състои от 100% кокосови люспи. Специално подбраните първокласни индийски кокосови орехи формират основата за CANNA Coco Professional Plus. Недокосването на външната земя в целия производствен процес гарантира, че крайният продукт не съдържа плевели или почвени болести. Измива се в прясна вода, което означава, че не присъстват соли. Това го прави най-добрата среда за отглеждане в бъдещето. 

CANNA Coco Professional Plus е водещ продукт с високо качество, който отговаря напълно на най-строгите стандарти на R.H.P.. Той се отличава от другите кокосови субстрати със своите първокласни суровини и с оптималната си структура и чистота. CANNA Coco Professional Plus съдържа 45% целулоза, която е гаранция, че физическите характеристики ще се запазят за дълъг период от време. Съотношението вода/въздух е 73%/23%. Освен това се следва специална процедура, при която кокосовите влакна се изплакват и буферират, за да се пригодят към нуждите на растенията. Това се извършва с цел да се постигнат идеални условия на растеж в субстрата, за да може растението да се развива по най-оптималния начин от самото начало на процеса на отглеждане.

Подобни продукти

Открили сте този продукт на по-ниска цена в друг сайт?
Изпратете ни линк към него, изчакайте обаждане от наш служител
и GrennPlanet ще покрие разликата в цената.

Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на
тел: 0895 553 237 или [email protected]

Запитване

E-mail *:
Телефон *:
Линк към продукта *: