Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
Citric Acid 1л./ 5л.

Bio Nova Citric Acid 1л./5л. - Органичен регулатор на киселинноста

Citric Acid съдържа 50% лимонена киселина монохидрат. Този елемент е от съществено значение, за така наречения цикъл на лимонената киселина, по време на който растенията преобразуват приложените торове в енергоносителите ATP (аденозин трифосфат) и ADP(аденозин дифосфат). Които от своя страна прехвърлят енергия върху стеблото, листата и цветовете. Добавката има стимулиращ ефект над хода на растежа.

Цена 27,99 лв.
С вкл. данък
Разфасовки - литри
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Bio Nova Citric Acid 1л./5л. - Органичен регулатор на киселинноста

Citric Acid съдържа 50% лимонена киселина монохидрат. Този елемент е от съществено значение, за така наречения цикъл на лимонената киселина, по време на който растенията преобразуват приложените торове в енергоносителите ATP (аденозин трифосфат) и ADP (аденозин дифосфат). Които от своя страна прехвърлят енергия върху стеблото, листата и цветовете. Растенията произвеждат лимонена киселина сами, но в комбинация с добавката се наблюдават видими положителни резултати. Два дни след употребата на продукта растенията изглеждат жизнени и здрави. Добавката има стимулиращ ефект над хода на растежа.

Приложение:

За първоначално омокряна на нови среди за отглеждане, като каменна вата или тави за резници, както и за промиване на изкуствени субстрати.

Дозировка:

За първоначално накисване на плочи минерална вата или тави: Добавете лимонената киселина към вода докато постигнете pH 5.5 (дозата зависи от чешмяната вода).

Промиване на плочи минерална вата: направете разтвор с pH 5,8 и промийте всяка плоча с 5л. За почва и коко субстрат: веднъж на 2-3 седмици като добавка (без торове).

Никога не смесвайте лимонена киселина с торове, само с вода!

Продукти от същата категория

facebook_pixel