1
български език
Категории

Най-продавани

дасдасдасдас

Най-добра цена

BN-Zym  (Ензими) 250мл./ 1л./ 5л. Преглед отблизо

BN-Zym (Ензими) 250мл./ 1л./ 5л.

Купувайки този продукт вие ще добавите 201 loyalty points В твоята количка ще има 201 грийнкойна , които могат да бъдат разменени за 10,05 лв


В наличност

BN-Zym е естествен биокатализатор (ускорител на биопроцесите), изграждащ и подобряващ средата, базиран на специфични ензими.

Подробна хранителна програма можете да изтеглите от бутона "За сваляне"

Повече детайли

In Stock

Цена: 18,00 лв

Открихте по-добра цена?

Наш служител ще се свърже с вас
до 24 часа, за да потвърдите поръчката.

Поръчка без регистрция Поръчка по телефон 0895 553 237

Повече информация

BN-Zym (Ензими) 250мл./ 1л./ 5л.

Ензимите стимулират водозадържащата способност на всяка среда и намаляват почвеното напрежение на водата, което позволява по-бързо и по-добро навлизане на водата в средата. Докато BNZym навлиза в средата, той доставя и повече кислород в нея! Ензимите са специализирани протеинови молекули, които работят като катализатори при някои биохимични процеси.
Една от най-подозрителните характеристики на ензимите е специфичният начин, по който те рaботят, особено тяхната скорост. Превръщането на захар в алкохол с помощта на химикали обикновено отнема няколко седмици и дори месеци, докато с помощта на ензими това отнема просто няколко секунди! Ензимите работят винаги без отпадни или странични продукти. BN-Zym увеличава активността на бактериите, които превръщат хранителните вещества и минералите в почвата в материал, които се абсорбира директно от посева. BN-Zym катализира отпадните продукти и ги доставя обратно на посева под формата на абсорбируеми хранителни вещества. Резултатът е балансиран посев и намалена чувствителност към всички болести! Още повече, средата остава чиста и свободна от всякакви излишни компоненти. Това е важно за всяко отглеждане, но е специално важно за тези, при които се използват повторно почва и кокосови ядки.
Дозировка: Среда почва/кокосови орехи: просто прибавете 3 мл. от разтвора на фертилизатора към 10 литра; среда от минерална вата: отново 3 мл. на 10 литра. Забележка: при системи, които не използват субстрати като NFT - прибавете 5 мл. към 10 литра.

Подобни продукти

Открили сте този продукт на по-ниска цена в друг сайт?
Изпратете ни линк към него, изчакайте обаждане от наш служител
и GrennPlanet ще покрие разликата в цената.

Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на
тел: 0895 553 237 или [email protected]

Запитване

E-mail *:
Телефон *:
Линк към продукта *: