Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
BioBizz Pre-Mix 5л.
  • -10%

BioBizz Pre-Mix 5л./25л. - Органичен сух тор

Органичен сух тор, зареден с хранителни вещества, полезни бактерии и гъбички.

Цена 25,00 лв. 22,50 лв.
Спестявате 10%
С вкл. данък
Разфасовки - литри
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

BioBizz Pre-Mix 5л./25л. - Органичен сух тор

BioBizz Pre-Mix е суха смес от торове, която се формира от смес от висококачествени органични съставки. Той е оптимизиран за млади растения и е идеален за смесване на почви при пресаждане, осигурява широк спектър от хранителни вещества и повишаване на микробната активност, което от своя страна дава възможност на младите растения да станат възможно най-добри.

Всички продукти на BioBizz насърчават полезната микробна активност в кореновата зона. Това увеличава добива и здравето на корените. 

Напълно органичен сух тор
-Смесва се с почвата в съотношение около 5% (5л./100л.)
-Осигурява бързи темпове на растеж и засилено коренно развитие
-Богат на минерали
-Съдържа полезни гъбички и бактерии

Как работи BioBizz Pre-Mix
Pre-Mix съдържа набор от високоефективни съставки, които ще подхранват растенията и ще спомогнат за бързото развитие, особено в ранните вегетативни етапи. 

Как да използвате BioBizz Pre-Mix
Добавете Pre-Mix към почвата си, когато пресаждате. BioBizz Pre-Mix 5л. е достатъчен за използване в 100 литра субстрат. Просто се уверете (както винаги), че е равномерно смесен.

Моля, обърнете внимание: Не използвайте този продукт заедно с BioBizz All-Mix или други силно оплодени почви, тъй като може да рискувате от прехранване.

NPK съотношение: 3-3-5

Продукти от същата категория

facebook_pixel