Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
Bluelab Carry Case - Кейс за Измервателен уред Bluelab Carry Case - Кейс за Измервателен уред

Bluelab Carry Case - Кейс за Измервателен уред

Калъфът на Bluelab има здрав външен корпус, който предлага удароустойчивост за Вашия метър. Има два джоба в горната част на кутията, специално направени за сондите. Сменяемата и регулируема презрамка осигурява още повече комфорт и удобство. Поставете над рамото си, дръжте калъфа и поставете сондите в резервоара за хранителни вещества. 

Цена 60,00 лв.
С вкл. данък
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Bluelab Carry Case - Кейс за Измервателен уред

Калъфът на Bluelab има здрав външен корпус, който предлага удароустойчивост за Вашия метър. Има два джоба в горната част на кутията, специално направени за сондите. Сменяемата и регулируема презрамка осигурява още повече комфорт и удобство. Поставете над рамото си, дръжте калъфа и поставете сондите в резервоара за хранителни вещества. В периодите между замерванията е препоръчително сондите да бъдат подсушени преди да ги поставите в кейса.

Продукти от същата категория

facebook_pixel