Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
Bluelab Multimedia pH Meter Bluelab Multimedia pH Meter Bluelab Multimedia pH Meter Bluelab Multimedia pH Meter

Bluelab Multimedia pH Meter - измервателен pH уред

Bluelab Multimedia pH Meter - универсален измервателен pH уред, предоставящ бързо и точно замерване на pH баланса в зоната на корените, подходящ за всякакъв тип медия за отглеждане: почва, кокосови влакна, минерална вата, хидропоника, както и за измерване на баланса на хранителния разтвор. Използва нов тип сонда - Leap pH Probe.

Цена 660,00 лв.
С вкл. данък
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Bluelab Multimedia pH Meter - измервателен pH уред

Bluelab Multimedia pH Meter - универсален измервателен pH уред, предоставящ бързо и точно замерване на pH баланса в зоната на корените, подходящ за всякакъв тип медия за отглеждане: почва, кокосови влакна, минерална вата, хидропоника, както и за измерване на баланса на хранителния разтвор. Използва нов тип сонда - Leap pH Probe, предоставяща по-бързо замерване, директно от медията за отглеждане, благодарение на подсиления стъклен връх.

Лесна калибрация, чрез натискането на един бутон и използването на калибриращи течности - Bluelab. Индикатор за успешна калибрация се изобразява на екрана за 30 дневен срок, като след изчезването му е нужна нова калибрация. 

Ph сондата не е проектиране за работа с разтвори имащи ниска йонна стойност (при разтвори с EC стойност под 0.2 , замерванията могат да бъдат нестабилни) 

Гаранция: 

  • 6 месеца за сондата - Leap pH Probe
  • 5 години за уреда - Bluelab Multimedia pH Meter

Съвети за употреба: 

Върхът на сондата не трябва да се оставя да изсъхне. След употреба винаги поставяйте предпазната капачка обратно на сондата. Уверете се, че капачката съдържа достатъчно
разтвор за съхранение Bluelab ® pH Probe KCl, за да се потопи напълно върха на сондата.

Технически спецификации:

  • Диапазон на замерване : 0.0 - 14.0 pH
  • Резолюция : 0.0 pH
  • Точност при 25 °C : ±0.1 pH
  • Калибрация : по 2 стойности - pH 7.0 и pH 4.0 или pH 10.0
  • Работна температура : 0 - 50 °C
  • Захранване : 2 x AAA алкални батерии

Продукти от същата категория

facebook_pixel