1
български език
Категории

Най-продавани

дасдасдасдас
Sin Pulgon 15мл. - Естествен инстекдицид Преглед отблизо

Insecticida Natural Align 15мл. - Естествен инстекдицид

Купувайки този продукт вие ще добавите 18 loyalty points В твоята количка ще има 18 грийнкойна , които могат да бъдат разменени за 0,90 лв


В наличност

Insecticida Natural Align от Vithal Garden е естествен инсектицид, предназначен за борба с вредители, като листни въшки, бели мухи и гъсеници. Извлечен от семенета на дървото Нийм, този продукт може да се използва, както като превантивна мярка, така и като средство за борба с вече налични вредители. Всичко, което трябва да направите е да напръскате листата на растенията ви и от двете страни.

Повече детайли

Цена: 18,00 лв

Открихте по-добра цена?

Наш служител ще се свърже с вас
до 24 часа, за да потвърдите поръчката.

Поръчка без регистрция Поръчка по телефон 0895 553 237

Повече информация

Insecticida Natural Align 15мл. - Естествен инстекдицид

Insecticida Natural Align от Vithal Garden е естествен инсектицид, предназначен за борба с вредители, като листни въшки, бели мухи и гъсеници. ИзвлеченInsecticida Natural Align от семенета на дървото Нийм, този продукт може да се използва, както като превантивна мярка, така и като средство за борба с вече налични вредители. Всичко, което трябва да направите е да напръскате листата на растенията ви и от двете страни. 

Този продукт е напълно безвреден за пчелите, но е изключително ефективен срещу: листни въшки. бели мухи, гъсеници, трипси, молци, акари, плодови мушици, ериофидни акари, борова процесионка, кохинили и много други.

Въпреки, че е 100% натурален, не бива да се привишава препоръчителната доза, защото макар Insecticida Natural Align да е съвместим с вашите растения, излишъкът може да бъде вреден за тях. При високи дози може да бъде вреден за животните и дори за хората, ако се вдиша директно.

Продуктът е силно токсичен за водните организми, така че никога не го изливайте в реки или нещо подобно, защото може да се окаже, че причинявате екологична криза!

Съдържание:

  • Azadiractin 3.2% p/v (32гр/л)

Дозировка и приложение:

Смесете 1мл към 1 литър вода. Приложете непосредствено след като сте направили сместа, защото тя губи ефекта си след престояване за по-дълго време. Напръскайте листата на растенията ви и от двете страни. За превантивно използване прилагайте през 15 дневен период.

Подобни продукти

Открили сте този продукт на по-ниска цена в друг сайт?
Изпратете ни линк към него, изчакайте обаждане от наш служител
и GrennPlanet ще покрие разликата в цената.

Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на
тел: 0895 553 237 или [email protected]

Запитване

E-mail *:
Телефон *:
Линк към продукта *: