Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
B’cuzz Soil Booster Universal 1л.

B’cuzz Soil Booster Universal - Почвен активатор 1л.

B’cuzz Soil Booster Universal  е специално разработен за отглеждане в почва. Има благоприятно влияние върху важни микроорганизми и бактерии, които обогатяват почвата и по този начин спомагат за подобряването на състоянието на растението. Активирайки биологичния живот в субстрата, Soil Booster значително подобрява развитието на коренната система. 

Цена 49,00 лв.
С вкл. данък
Разфасовки - литри
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

B’cuzz Soil Booster Universal - Почвен активатор 1л.

B’cuzz Soil Booster Universal  е специално разработен за отглеждане в почва. Има благоприятно влияние върху важни микроорганизми и бактерии, които обогатяват почвата и по този начин спомагат за подобряването на състоянието на растението. Активирайки биологичния живот в субстрата, Soil Booster значително подобрява развитието на коренната система. Съдържа хранителни микроелементи в хелатирана форма, аква бактерии, както и всички компоненти, необходими за цикъла на лимонената киселина, което гарантира преобразуването на всички важни хранителни вещества в енергия за растението. Този продукт е напълно разтворим във вода.

Състав:

Азот (N) : 0.74%

Фосфорен пентоксид : 0.18%

Калиев оксид : 0.24%

Натриев оксид : 0.23%

Калциев оксид : 0.28%

Магнезиев оксид 0,91%

Приложение и дозировка:

Прилага се ежедневно при напояването на растението от началото на растежния период. За оптимални резултати комбинирайте с  B’cuzz Bloom Stimulator. Разклатете добре преди употреба. Съхранявайте на стайна температура.

Седмица 1 и 2 : от 0,5мл до 1мл на 1 литър вода.

Седмица 3 и 4 : от 0,1мл до 0,5мл на 1 литър вода.

Седмица 5 и 6 : от 0,1мл до 0,5мл на 1 литър вода.

Продукти от същата категория

facebook_pixel