1
български език
Категории

Най-продавани

дасдасдасдас
Нов Guard 'n' Aid DiatoMITE 500гр. Преглед отблизо

Guard 'n' Aid DiatoMITE 500гр.

Купувайки този продукт вие ще добавите 14 loyalty points В твоята количка ще има 14 грийнкойна , които могат да бъдат разменени за 0,70 лв


В наличност

Guard 'n' Aid DiatoMITE е естествено решение за всички проблеми с насекомите. Не съдържа вредни пестициди, той не само защитава растенията, но и спомага за растежа и развитието им.

Повече детайли

Цена: 14,80 лв

Открихте по-добра цена?

Наш служител ще се свърже с вас
до 24 часа, за да потвърдите поръчката.

Поръчка без регистрция Поръчка по телефон 0895 553 237

Повече информация

Guard 'n' Aid DiatoMITE 500гр.

Guard 'n' Aid DiatoMITE е естествено решение за всички проблеми с насекомите. Не съдържа вредни пестициди, той не само защитава растенията, но и спомага за растежа и развитието им като добавка срещу слепване. Силициевият диоксид, присъстващ в Guard 'n' Aid DiatoMITE, осигурява на растението енергия и засилва способността му да се предпазва от стрес. Това е всестранно решение за всички проблеми с пълзящи насекоми, което ви оставя с чиста съвест, страхотни екологични качества и по-голям, по-добър растителен живот.

Как работи Guard 'n' Aid DiatoMITE
Образувано е от диатомитна пръст - естествена мека скала на основата на силициев диоксид Той действа, като отвежда влагата, необходима за живота на насекомите, заедно с мазнините и маслата, създавайки негостоприемна среда за развитие на насекомите.

Как да използвам Guard 'n' Aid DiatoMITE
Нанесете Guard 'n' Aid DiatoMITE обилно върху цялото растение, както и около периметъра където има вредители, като например на тревни площи, пръст, дограмаи тн. Влажната среда намалява ефективността, така че нанесете отново, ако времето или околната среда са влажни. Освен че решава установени проблеми, той предпазва от насекоми и формира щит за вашите растения.

Подобни продукти

Открили сте този продукт на по-ниска цена в друг сайт?
Изпратете ни линк към него, изчакайте обаждане от наш служител
и GrennPlanet ще покрие разликата в цената.

Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на
тел: 0895 553 237 или [email protected]

Запитване

E-mail *:
Телефон *:
Линк към продукта *: