1
български език
Категории

Най-продавани

дасдасдасдас

Най-добра цена

CANNA Nitrogen (N27%) 1л. Преглед отблизо

CANNA Nitrogen (N27%) - Добавка азот 1л.

Купувайки този продукт вие ще добавите 25 loyalty points В твоята количка ще има 25 грийнкойна , които могат да бъдат разменени за 1,25 лв


В наличност

ANNA Азот стимулира растежа на вашите растения. Той играе важна роля в производството на протеини и в енергийния метаболизъм, който е съществен за развитието на растението.

Повече детайли

Цена: 25,00 лв

Открихте по-добра цена?

Наш служител ще се свърже с вас
до 24 часа, за да потвърдите поръчката.

Поръчка без регистрция Поръчка по телефон 0895 553 237

Повече информация

CANNA Nitrogen (N27%) - Добавка азот 1л.

Монотнутриентите са съществени са развитието на растението. Тези течни минерали са лесно разтворими, затова лесно могат да бъдат абсорбирани от растението.Нашите чисти моноторове са произведени от отделните съставки от които са изградени и нашите основни торове (CANNA TERRA, AQUA, HYDRO and COCO). Всички наши мононутриенти са 100% съвместими помежду си. За най-добри резултати използвайте с основните торове на CANNA.

CANNA Азот стимулира растежа на вашите растения. Той играе важна роля в производството на протеини и в енергийния метаболизъм, който е съществен за развитието на растението. Подходящ е при дефицит на азот и като допълнитлна храна за стимулиране на растежа. CANNA Азот е също основен хранителен елемент за подобряване на производството на сок. Течността може директно да се абсорбира от растението, като така се подобрява вегетативния растеж.

Подобни продукти

Открили сте този продукт на по-ниска цена в друг сайт?
Изпратете ни линк към него, изчакайте обаждане от наш служител
и GrennPlanet ще покрие разликата в цената.

Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на
тел: 0895 553 237 или [email protected]

Запитване

E-mail *:
Телефон *:
Линк към продукта *: