1
български език
Категории

Най-продавани

дасдасдасдас

Най-добра цена

CANNA AkTRIvator 250g Преглед отблизо

CANNA AkTRIvator - Коренов стимулатор 250g

Купувайки този продукт вие ще добавите 95 loyalty points В твоята количка ще има 95 грийнкойна , които могат да бъдат разменени за 4,75 лв


В наличност

CANNA AkTRivator е натурален и органичен продукт, който защитава вашите растения от болести в почвата. Стимулира растежа на корените. Може да се използва с всички системи за отглеждане. Съдържа глина и полезни гъбички, наречени Trichoderma. Колонизира кореновата система и осигурява силно и равномерно развитие на гъбичките Trichoderma.

Повече детайли

Цена: 95,00 лв

Открихте по-добра цена?

Наш служител ще се свърже с вас
до 24 часа, за да потвърдите поръчката.

Поръчка без регистрция Поръчка по телефон 0895 553 237

Повече информация

CANNA AkTRIvator - Коренов стимулатор 250g


CANNA AkTRivator е натурален и органичен продукт, който защитава вашите растения от болести в почвата. Стимулира растежа на корените. Може да се използва с всички системи за отглеждане. Съдържа глина и полезни гъбички, наречени Trichoderma. Колонизира кореновата система и осигурява силно и равномерно развитие на гъбичките Trichoderma.

Предимства на CANNA AkTRIvator:

  • Здрави и жизнени растения. Стимулира и увеличава кореновата среда, което води до по-добро кореново развитие и увеличава отделянето на ензими и хормони. Резултата е по-добре развити и жизнени растения.
  • Намалява шанса за появата на болести. Гранулите TRI 002, съдържащи се в CANNA AkTRIvator, имат положителен ефект над продукцията и растежа на реколтата, защото колонизират мухъла около кореновата система. За да се постигне силен и балансиран растеж на мухъла е нужно гранулите да се смесят добре с почвата. Като резултат от това, значително се редуцира появата на вреден мухъл и на вредни микро-организми.
  • Балансирана почва. CANNA AkTRIvator подтиска микро-организми и поради тази причина има положителен ефект върху балансирането на организмите в почвата.

Начин на употреба:
Гранулите TRI 002 на CANNA AkTRIvator, трябва да се смесят със субстрата за отглеждане.
Миксирайте 250 гр гранули за 1м3 субстрат.
Внимание! Измийте добре ръцете си след употреба!

Подобни продукти

Открили сте този продукт на по-ниска цена в друг сайт?
Изпратете ни линк към него, изчакайте обаждане от наш служител
и GrennPlanet ще покрие разликата в цената.

Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на
тел: 0895 553 237 или [email protected]

Запитване

E-mail *:
Телефон *:
Линк към продукта *: