Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
CANNA Start 1л. CANNA Start 1л.

CANNA Start 250мл./500мл./1л./5л. - Тор за растеж

CANNA Start е балансирана хранителна смес, съставена от един елемент, предназначена за кълнове и клонинги с или без развити корени. Този продукт Ви дава всички микро- и макроелементи с хранителни качества, нужни на кълновете и клонингите, за да се развият в силни и здрави растения.

Цена 17,00 лв.
С вкл. данък
Разфасовки - литри
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

CANNA Start 250мл./500мл./1л./5л. - Тор за растеж

CANNA Start е балансирана хранителна смес, съставена от един елемент, предназначена за кълнове и клонинги с или без развити корени. Този продукт Ви дава всички микро- и макроелементи с хранителни качества, нужни на кълновете и клонингите, за да се развият в силни и здрави растения. Може да бъде използван с разнообразни субстрати, с изключение на рециркулиращите системи и машините за клонинги.

Предимства на CANNA Start:

  • Продуктът намалява риска от свръх хранене. Клонингите и кълновете имат различни нужди, от тези на развитите растения. Нормални хранителни вещества за вегетативния стадий не са подходящи за клонинги и кълнове, защото рискувате да възникне свръх хранене.
  • Намалява риска растителния материал да придобие жълт цвят. Разтварянето на вегетативни хранителни вещества не го прави по-подходящ за употреба при кълнове и клонинги. Едно такова разтваряне няма да съдържа достатъчно микро- и макроелементи. Това предизвиква пожълтяването на растителния материал, а това не е добър старт за Вашия посев. За да отгледате, в крайна сметка, силни и здрави растения в края на отглеждането, трябва да започнете по правилния начин още в самото начало. Именно затова, CANNA разработи продукта CANNA Start: За да имате точното съотношение на всички хранителни елементи, идеално специално за клонинги и кълнове.
  • CANNA Start се комбинира перфектно с другите хранителни продукти на CANNA. Веднага щом клонингите са пресадени от тапите в средата за отглеждане е нужно да преминете от продукта CANNA Start към продукта CANNA (Vega), хранителен продукт, подходящ за средата, в която отглеждате растенията си (CANNA TERRA, COCO, SUBSTRA, AQUA) или през останалото време от цикъла. Особено добре се комбинира с продукта CANNA RHIZOTONIV. С тази комбинация, растенията Ви ще развият най-силните и най-дебели корени.

CANNA Start е идеален избор за гроуъри, които:

  • Отглеждат растения чрез семена.
  • Отглеждат собствени клонинги.
  • Първо поставят клонингите или кълновете в малки саксии, преди да ги пресадят в крайната среда за отглеждане (субстрат).

Инструкции за употреба:

  • Разклатете бутилката добре преди употреба.
  • Напълнете резервоара с хранителната смес с вода.
  • Дозировка: Максимум 0.5 fl oz/gal (40 ml/10L).
  • Електропроводимостта на продукта разтворен в (чешмяна) вода варира между 0.7 и 1.3 mS (което се равнява на електропроводимостта на разтвора плюс електропроводимостта на водата). 
  • Препоръчителна стойност на pH: 5.2 – 6.2.
  • Бъдете сигурни, че има достатъчно дренаж (10%). 

Безопасност
Съхранявайте продукта на място, недостъпно за деца. Измивайте добре ръцете си след употреба. Използвайте предпазни очила.
Първа помощ: Ако попадне върху кожата – изплакнете добре със сапун и с вода. Ако попадне в очите – изплакнете внимателно с вода мястото в продължение на няколко минути. Премахнете контактни лещи, ако има такива. Продължете да плакнете. Ако възпалението продължи – потърсете медицински помощ.

Продукти от същата категория

facebook_pixel