1
български език
Категории

Най-продавани

дасдасдасдас

Най-добра цена

CANNA Flush 250мл. /1л. Преглед отблизо

CANNA Flush - Изчистващ разтвор 250мл. /1л./ 5л.

Купувайки този продукт вие ще добавите 93 loyalty points В твоята количка ще има 93 грийнкойна , които могат да бъдат разменени за 4,65 лв


В наличност

CANNA Flush е продукт за почистване на растения и субстрати от излишните хранителни вещества. Това е необходимо, защото тези излишни вещества могат да окажат лошо влияние на реколтата, както и на следващия ви цикъл на отглеждане, довеждайки например до прекомерно торене или хранителни дефицити. Подходящ за използване точно преди да оберете реколтата или в случаи на преторяване.

Повече детайли

Цена: 11,15 лв

Открихте по-добра цена?

Наш служител ще се свърже с вас
до 24 часа, за да потвърдите поръчката.

Поръчка без регистрция Поръчка по телефон 0895 553 237

Повече информация

CANNA Flush - Изчистващ разтвор 250мл. /1л./ 5л.

CANNA Flush е продукт за почистване на растения и субстрати от излишните хранителни вещества. Това е необходимо, защото тези излишни вещества могат да окажат лошо влияние на реколтата, както и на следващия ви цикъл на отглеждане, довеждайки например до прекомерно торене или хранителни дефицити. Подходящ за използване точно преди да оберете реколтата или в случаи на преторяване.

Защо трябва да използвате CANNA Flush?

  • Когато се използва точно преди обиране на реколтата, гарантира че растенията ще се изчистят от излишните вещества. Това ще доведе до по-чист и по-вкусен добив.
  • CANNA Flush ефективно почиства субстрата, без да убива ползотворните гъбички и бактерии, което е възможно при използване на обратна осмоза или деминерализирана вода.
  • Подходящ за изпозлване с всички субстрати.
  • CANNA Flush е рециклируем продукт.

Начин на използване:

Промиване на излишните вещества от дрениращи се субстрати. В случай на преторяване използвайте CANNA Flush възможно най-скоро. За прочистване на реколтата преди обиране, започнете 1-2 седмици преди този период.

Почва и високо абсорбиращи среди:

Прибавете CANNA Flush към вода в съотношение 2мл. на 1л. и миксирайте добре. Полейте растенията си с този разтвор, докато се получи някакво оттичане. Оставете ги за 24 часа и след това полейте с чиста чешмяна вода, докато има поне до 10-20% оттичане. След това поливайте в нормален график, като всеки път постигайте някакво оттичане.

Подобни продукти

Открили сте този продукт на по-ниска цена в друг сайт?
Изпратете ни линк към него, изчакайте обаждане от наш служител
и GrennPlanet ще покрие разликата в цената.

Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на
тел: 0895 553 237 или [email protected]

Запитване

E-mail *:
Телефон *:
Линк към продукта *: