1
български език
Категории

Най-продавани

дасдасдасдас

Най-добра цена

Canna Potassium 1л. Преглед отблизо

Canna Mono Potassium - Калий 1л.

Купувайки този продукт вие ще добавите 25 loyalty points В твоята количка ще има 25 грийнкойна , които могат да бъдат разменени за 1,25 лв


В наличност

Canna Mono Potassium, изработен от изключителни съставки, представлява лесно разтворим течен минерал, който директно се абсорбира от растението. Използвайки този напълно органичен продукт, имате възможността да оптимизирате качеството и количеството на цъфтящия връх. Canna Mono Potassium заздравява клетъчната стена и увеличава съпротивлението. 

Повече детайли

Цена: 25,00 лв

Открихте по-добра цена?

Наш служител ще се свърже с вас
до 24 часа, за да потвърдите поръчката.

Поръчка без регистрция Поръчка по телефон 0895 553 237

Повече информация

Canna Mono Potassium - Калий 1л.

Canna Mono Potassium представлява лесно разтворим течен минерал, който директно се абсорбира от растението. Чистите моноторове на CANNA са произведени от отделните съставки от които са изградени и другите основни торове (CANNA TERRA, AQUA, HYDRO and COCO). Използвайки този напълно органичен продукт, имате възможността да оптимизирате качеството и количеството на цъфтящия връх. Canna Mono Potassium заздравява клетъчната стена и увеличава съпротивлението. Подобрява цъфтежа, производството на протеини и въглехидрати. Също така подобрява управлението и транспортирането на вода и хранителни вещества в растението. 
Този тор не трябва да се смесва с магнезий и торове, съдържащи калций. Като калиев тор може да се използва, когато има недостиг на калий. Като допълнително хранително вещество може да служи за стимулиране на цъфтежа.

Този органичен минерален тор съдържа 20% К2О и не съдържа хлорид.

Дозировка:

Добавете 1-2 мл концентрат на 1 литър вода (1:1000/1:500).

Подобни продукти

Открили сте този продукт на по-ниска цена в друг сайт?
Изпратете ни линк към него, изчакайте обаждане от наш служител
и GrennPlanet ще покрие разликата в цената.

Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на
тел: 0895 553 237 или [email protected]

Запитване

E-mail *:
Телефон *:
Линк към продукта *: