Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
HESI COCO 1л./ 5л. - тор за цъфтеж

HESI COCO 1л./5л. - Тор за растеж и цъфтеж

HESI Coco е торът за периода на цъфтеж, при отглеждане в коко субстрат. Подобно на всички продукти на HESI, Coco е стабилизиран и не съдържа излишни вещества, благодарение на комплексно-свързаните съединения. Съдържа както органичен, така и минерален азот.   

Цена 25,00 лв.
С вкл. данък
Разфасовки - литри
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

HESI COCO 1л./5л. - Тор за растеж и цъфтеж

HESI Coco е торът за периода на цъфтеж, при отглеждане в коко субстрат. Подобно на всички продукти на HESICoco е стабилизиран и не съдържа излишни вещества, благодарение на комплексно-свързаните съединения. Съдържа както органичен, така и минерален азот. Почти всички микроелементи са стабилизирани в защитни  съединения. HESI Coco е обогатен с витамини и други жизненоважни елементи за периода на цъфтеж. По този начин се създава перфектен баланс в системата и се стимулира бързото изграждане на здрава микрофлора. Възможно е стойността за електропроводимост на HESI COCO да е малко по-ниска отколкото на другите торове за кокос, тъй като в него няма добавена сол, която само увеличава ЕC стойността. 

Дозировка:

5мл на 1л вода/хранителен разтвор

За да се избегне предозиране, важно e максималната доза от 5 ml / 1 L да не бъде превишaвана.

Съдържание:

N-P-K 3-4-5

  • Азот (N) 3,0%
  • Фосфор (P) 3,9% P2O5,
  • Калий 5,1 % K2O.
  • Други : магнезий, калций, сулфати и микроелементи - желязо, манган, цинк, мед, бор, молибден; Витамини - B1, B2, B6, растителни захари, аминокиселини и ензими.

Продукти от същата категория

facebook_pixel