Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
Sugar Royal Plagron 100мл./ 250мл./ 500мл./ 1л. - стимулатор за смола/кристали Sugar Royal Plagron 100мл./ 250мл./ 500мл./ 1л. - стимулатор за смола/кристали Sugar Royal Plagron 100мл./ 250мл./ 500мл./ 1л. - стимулатор за смола/кристали Sugar Royal Plagron 100мл./ 250мл./ 500мл./ 1л. - стимулатор за смола/кристали
  • -10%

Plagron Sugar Royal 100мл./250мл./500мл./1л. - Цъфтежен стимулатор

Sugar Royal представлява силен натурален стимулатор, повишаващ производството на етерични масла, смоли и кристали. Базиран на аминокиселини, този продукт увеличава производството на хлорофил, което води до по-високи нива на фотосинтеза. Резултатът е краен продукт с подобрен аромат.

Цена 25,00 лв. 22,50 лв.
Спестявате 10%
С вкл. данък
Разфасовки - литри
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Plagron Sugar Royal 100мл./250мл./500мл./1л. - Цъфтежен стимулатор

Sugar Royal представлява силен натурален стимулатор, повишаващ производството на етерични масла, смоли и кристали. Базиран на аминокиселини, този продукт увеличава производството на хлорофил, което води до по-високи нива на фотосинтеза. L-аминокиселините са проводници и активатори на фотохормоните и на растежните субстанции, повишавайки нивата на терпеноиди, феноли, флавоиди и алкалоиди. Те подпомагат растението да намали стреса като заздравяват клетъчните стени. Резултатът е краен продукт с подобрен мирис. Sugar Royal създава усещането за дехидратация в растението, като защитен ефект културата започва да произвежда максимално количество смола/кристали и ускорява целия процес на зреене. Това може да скъси целия цикъл на отглеждане и обиране на реколтата с една седмица. 

Дозировка и приложение:

Разклатете добре преди употреба. Добавете 2 мл Sugar Royal на 1л вода (1:500). Прилагайте този хранителен разтвор веднъж седмично по време на фазата на цъфтеж. 

Съдържание:

- Вода, аминокиселини (аланин, аргинин, аспаргин, цистеин, глутамин, глицин, хистидин, изолевцин, левцин, лизин, метионин, фенилаланин, пролин, серин, треонин, триптофан, тирозин, валин).

- N-P-(9-0-0)

- 8,5% азот (N), от които 8,5% са органично свързан азот (N)

Съвети и препоръки от Plagron:

- За оптимален ефект, комбинирайте с Green Sensation.

- Поддържайте температурата в помещението си под 27°C през последните седмици на цъфтежа, за да подсигурите максималната концентрация на етерични масла в смолата, предотвратявайки загубата на мирис и добив.

Продукти от същата категория

facebook_pixel