Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
Shooting Powder 65гр. - цъфтежен стимулатор

Shooting Powder 65гр. - цъфтежен стимулатор

Shooting Powder е силен цъфтежен стимулатор, предназначен за последните 3 седмици от етапа на цъфтеж. Специалната му формула принуждава растенията да възобновят цикъла си на цъфтене. По този начин продуктът може да увеличи обема на реколтата ви с 20%. Не компрометира вкуса и качеството на крайния продукт.

Подробна таблица с хранителна програма можете да изтеглите от бутона "За сваляне"

Цена 20,73 лв.
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Shooting Powder 65гр. - цъфтежен стимулатор

Shooting Powder е силен цъфтежен стимулатор, предназначен за последните 3 седмици от етапа на цъфтеж. Специалната формула на продукта принуждава растенията да възобновят цикъла си на цъфтене, формирайки нови цветове. По този начин Shooting Powder може да увеличи обема на реколтата ви с 20% при оптимални условия на околната среда. Не компрометира качеството на крайния продукт. 

Двете основни активни съставки на бустера са Фосфор и Калий - PK 39-25 

Дозировка и приложение:

Използвайте Shooting Powder през последните 3 седмици от етапа на цъфтеж.

  • 1-та седмица от последните 3 - 1 саше (65гр.) на 100литра вода
  • 2 и 3-та седмица от последните 3 - 2 сашета на 100 литра вода

Първо прибавете основния тор в резервоара. Нагласете електропроводимостта (EC) на разтвора на 1.2 и след това прибавете Shooting Powder. Нагласете pH нивото на разтвора, за да бъде в желаните стойностти.

Използвайте Shooting Powder, само когато вашите растения са достатъчно здрави, тъй като това е много силен продукт, изискващ много от вашите растения. Винаги настройвайте стойността на ЕС на базовото ви хранително вещество до 1,2.

Не използвайте Shooting Powder в комбинация с други PK бустери!!!

Продукти от същата категория

facebook_pixel